To je to što me zanima!

Hortnagl: Rangersi nisu niti blizu kupnje Jelavića

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video
Još je velik broj točaka otvoren, čak i sa igračeve strane. Da budem iskren, ne znam hoćemo li se dogovoriti, rekao je sportski direktor Rapida...
Vidi originalni članak

Otočki mediji kontinuirano prate razvoj pregovora Rapida i Rangersa oko transfera kojim bi Nikica Jelavić trebao stići u škotsku Premierligu. Po pisanju Daily Expressa dva su kluba na pragu realizacije svojih dogovora oko visine odštete za hrvatskog nogometnog reprezentativca, a čini se da su se u Rapidu zadovoljili s četiri milijuna engleskih funti. Ipak, nastao je novi kamen spoticanja, piše dnevnik, tvrdeći da sada "Rapidov napadač traži ošamućujućih 20.000 funti tjedne plaće". Da realizacija transfera još nije u završnoj fazi potvrđuju riječi sportskog direktora bečkog kluba Alfreda Hörtnagla koji kaže:
- Rangersi nisu niti blizu Jelavićeve kupnje. Još je velik broj točaka u pregovorima otvoren, čak i sa igračeve strane. Da budem u potpunosti iskren, nisam siguran hoće li do transfera uopće i doći - dodao je.
Hoće li se on realizirati otkrit će nadolazeći dani, no u Rangersima gledaju i druge opcije. Stoga je Ally McCoist, pomoćnik menadžera Waltera Smitha, otputovao u New York gdje će gledati prijateljsku utakmicu SAD-a i Brazila i u njoj moguća pojačanja škotskih prvaka.

Idi na 24sata

Komentari 0

Komentiraj...
Vidi sve komentare