To je to što me zanima!

Horvat: 'Bit će još promjena!' Otkrio kad se vraća kapetan, a razveselila ga i još jedna vijest

Oni treniraju u svojim sobama, opremili smo im sobe poput teretane. Naravno, nije to isto kao s ekipom i loptom, ali i u ovakvim okolnostima to je puno, rekao je izbornik Horvat o Duvnjaku i Cindriću
Vidi originalni članak

Hrvoje Horvat malo mirnije spava nakon što je iz Beča stigla potvrda da će Luka Cindrić i Domagoj Duvnjak moći igrati već na otvaranju Europskog prvenstva oporave li se dotad. 

- Da, promijenili su koncept izlaska iz karantene i to nam olakšava stvari. S dosadašnjim uvjetima prvenstvo ne bi bilo ni moguće! Bitno je samo da ne uđemo u nove komplikacije. Još jedna važna stvar, proširili su i roster igrača koji se mogu koristiti - rekao je izbornik za RTL.

U IŠČEKIVANJU POVRATKA Liječnik 'kauboja': Cindrić je odlično, bez ijednog simptoma! Duvnjak? On nije baš odlično IMA SLUHA Ima nade za Duleta i Cindrića! EHF će ukinuti pravilo koje bi uništilo mnoge reprezentacije

Kada očekujete Cindrića i Duvnjaka?

- Mislim da bi već za dva-tri dana mogli opet na parket. Oni treniraju u svojim sobama, opremili smo im sobe poput teretane. Naravno, nije to isto kao s ekipom i loptom, ali i u ovakvim okolnostima to je puno.

Naknadno je reprezentaciji priključen Tin Lučin, imate li još koga u vidu?

- Teško je išta dugoročno planirati. U kontaktu smo sa svima, oni moraju voditi brigu da se ne izlažu previše, da treniraju i da budu spremni. Ne bih o imenima, ali računamo na dosta igrača i promjena će vjerojatno biti u ovim okolnostima.

DVOMEČ S RUSIJOM Otkazana utakmica Hrvatska - BiH: Gosti stigli s koronom

Što planirate za Rusiju u petak i subotu?

- Poremetilo nam je plan otkazivanje utakmice s BiH, ali navikli smo već na to. Rusija ima dobru tranziciju i trebali bi jako dobro "glumiti" Francuze, ali nećemo se previše opterećivati. Bitno je da vidimo pomake kod sebe i da riješimo stvari koje nisu bile dobre protiv Slovenije i da ih anuliramo.

Idi na 24sata

Komentari 6

  • Rakova Poslastica 07.01.2022.

    opet pretjerano pomladivanje momcadi bez glave i repa cini se da nismo naucili nista

  • nohname 07.01.2022.

    Jedva čekam prvu utakmicu da vidiš koliko si bio u krivu kad si sastavljao popis i izostavio igrače kojima je itekako mjesto u reprezentaciji!

  • Stojan NEUM 06.01.2022.

    Najbolja promjena bila bi "IZBORNIK"

Komentiraj...
Vidi sve komentare