To je to što me zanima!

Houston Rocketsi bez Yao Minga do kraja sezone

Košarkaši Houstona trenutačno su momčad s najdužim nizom pobjeda u NBA ligi. Imaju ih 12, ali sve će odsad biti teže jer će igrati bez Yao Minga
Vidi originalni članak

Zbog stres-frakture lijevog stopala kineski centar neće igrati za Houston do kraja ove sezone, izvješće je kluba nakon svih pregleda koji su učinjeni na stopalu ponajboljeg NBA centra.
- Nema govora kako Yao Ming može igrati. Trenutačno tek imamo dvojbu kako liječiti njegovo stopalo - rekao je klupski liječnik Tom Clanton koji se nije precizno želio izjasniti kad će se Yao Ming vratiti na parket. No ipak je otkrio kako sumnja da će pauza trajati duže od pola godine.
Odnosno - Yao Ming bi trebao zaigrati za Kinu na Olimpijskim igrama, kojima je upravo njegova zemlja domaćin.
- Možemo operativnim zahvatom umetnuti vijak koji će učvrstiti stresno mjesto ili možemo sve liječiti tako da Mingovo stopalo stavimo u gips. U oba ta slučaja pauza ne bi smjela trajati duže od četiri mjeseca - rekao je Clanton.
Yao Ming je prve bolove osjetio još na All Star utakmici, nakon čega je odigrao još nekoliko utakmica s bolovima u stopalu. No odsad Houston više ne može računati na čovjeka koji je ove sezone imao prosjek od 22 poena i 10.8 skoka po utakmici.

Idi na 24sata

Komentari 0

Komentiraj...
Vidi sve komentare