To je to što me zanima!

Houston Rocketsi prošli su u finale Zapada nakon 18 godina

Niti jednog se trenutka nismo predavali. Vjerovali smo u sebe i mislim da smo svima pokazali pobjednički karakter, rekao je James Harden nakon velike pobjede
Vidi originalni članak

Košarkaši Houston Rocketsa napravili su pravi podvig i slavljem na gostovanju kod LA Clippersa 113-100 (28-21, 28-25, 29-22, 28-32), u sedmoj utakmici polufinala Zapada, plasirali se u veliko konferencijsko finale, prvo nakon čak 18 godina pokušavanja, a tamo ih čekaju Golden State Warriorsi .

S druge pak strane, gotovo je nevjerojatno što su propustili Clippersi koji su vodili 3-1 u seriji nakon fantastičnog izbacivanja aktualnih prvaka San Antonio Spursa i koji su u šestoj utakmici ove serije pred svojim navijačima prosuli 19 koševa razlike u posljednjoj četvrtini.

- Razočarani smo, užasno smo razočarani. Jednostavno smo previše toga propustili. Možemo kriviti samo sebe, nitko nam drugi nije kriv - rekao je Griffin dok je s druge strane očekivano oduševljen pobjedom bio James Harden :

- Niti jednog se trenutka nismo predavali. Vjerovali smo u sebe i mislim da smo svima pokazali pobjednički karakter - rekao je Harden čiji je Houston tek deveta momčad u povijesti NBA lige koja je nadoknadila 1-3 u seriji, a prva od 2006. kada su Phoenix Sunsi nadoknadili zaostatak protiv LA Lakersa .

Finale Zapada:

  • Golden State Warriors - Houston Rockets

Finale Istoka

  • Atlanta Hawks - Cleveland Cavaliers
Idi na 24sata

Komentari 27

  • wwww 18.05.2015.

    Ja vjerujem da kada bi se igralo 10 utakmica između ove dvije ekipe da bi Clippersi odnijeli u 6 ili 7 utakmica pobjedu i sami igrači Houstona ne znaju kako su uspjeli s gubitka 1:3 da dođu do izjednačenja i meč lopte u svojoj "Toyoti centru" i tada radi psihologija i 7 utakmica je to pokazala,Clippersi da su 6 utakmicu odigrali kao 7,danas bi bili u finalu ali ne umanjujući učinak ostalih igrača Raketa,Harden i Ariza su odigrali jednu vrhunsku partiju što u odbrani što u napadu i bili su ta prevaga iznošenja pobijede i finala zapada nakon 18 godina i što mogu Rocketsi Warriorsima ako Harden i Ariza budu odigrali ovakve partije na Curryu i Thopmsonu tj.ako ih zatvore a znamo da su njih dvojica pokretač svega u Warriorsima i ako budu ovako koncentrirani na napad,mogli bi vidjeti zanimljive susrete između ove dvije ekipe..

  • the.king 18.05.2015.

    puno gostujućih navijacaatmosfera je bila domaća

  • dinamojavolim1 18.05.2015.

    gostovanje kod LA CLIPPERSA??? nevjerovatno,zadnji put napisete skroz krivu momcad koja je prosla u finale i sad ovo

Komentiraj...
Vidi sve komentare