To je to što me zanima!

Howard: Ljubomorna sam na Blankin pobjednički ples

Američka atletičarka Chaunte Howard dala je pomalo otkvačen intervju za Spikesmag.com, a u jednom se trenutko dotakla i naše Blanke Vlašić...
Vidi originalni članak

Spikesmag redovito objavljuje intervjue o hobijima i interesima najboljih svjetskih atletičara, a Howard je govorila o svojoj ljubavi prema plesu.
- Ne znam zašto, ali obožavam plesati. Počela sam plesati sa svojom mamom, svaku smo večer palile radio i plesale. S devet sam godina krenula na balet, hip-hop, jazz... Mislim da mi je ples pomogao i u skoku u vis jer sam naučila kontrolirati svoje korake. Ako naučite kontrolirati korak, to će vam pomoći pri prilasku letvici, kada morate povećati korak - objasnila je Howard, koja je potom okrenula priču na šalu:
- Jako sam ljubomorna kad gledam ples Blanke Vlašić na mitinzima. Možda ću i ja morati zaplesati na Svjetskom prvenstvu u Berlinu. Sigurna sam da će mi nešto pasti na pamet - rekla je Amerikanka koja često voli plesati na zagrijavanju prije natjecanja.
- Što drugi atletičari misle o mome plesu? Ne govore ništa, ali im vjerojatno idem na živce kad su potpuno koncentrirani. Neki od njih me čudno gledaju. Volim plesati i u liftovima. Jednom sam zaplesala u ostakljenom dizalu u trgovačkom centru u Atlanti. Kad sam došla do prizemlja, dobila sam pljesak. Bilo mi je tako neugodno - zaključila je vesela Amerikanka.

Idi na 24sata

Komentari 1

  • dean-gtc 31.07.2009.

    Daj onda piknite njenu sliku a ne Blankinu !

Komentiraj...
Vidi sve komentare