To je to što me zanima!

Hrabri Boris ostvario svoj san: Sad je došlo mojih pet godina!

PLAKAO OD SREĆE Kad su mi rekli da ću biti trener, bilo je suza radosnica. Zato mi je toliko važna titula u SEHA ligi, rekao je Boris Dvoršek, trener CO Zagreba...
Vidi originalni članak

Uh, kako je lijepo probuditi se kao pobjednik... Napravili smo velik rezultat, svi u klubu oduševljeni su zbog ove titule, kaže trener CO Zagreba Boris Dvoršek (42).

Zagrebaši su dobili Vardar 25-24 u finalu regionalne SEHA lige i ostvarili ono što im nije uspjelo lani na domaćem parketu.

- Pilili smo naopako, ali znali smo da smo najbolji u regiji i to smo željeli dokazati. Presretan sam, ovo mi je najdraži trofej u 24 godine karijere. Dečki su malo izašli da proslave, a ja sam otišao spavati malo poslije ponoći. No nisam uspio zaspati do pola tri. Svašta se vrtjelo po glavi, puno je tu bilo emocija - kaže Dvoršek, široj javnosti relativno nepoznat trener, koji je CO Zagreb preuzeo prije nepunih mjesec dana.

- Otkad sam prvi put čuo da bih mogao postati trener, nisam mirno spavao. Sve dok me nisu pozvali u ured i to mi objavili. Znao sam zašto me zovu, ali nisam se mogao suzdržati. Oči su se zacaklile, bilo je suza radosnica, jer sanjao sam o tome da postanem trener Zagreba. Sve bih dao za Zagreb, to je klub u kojem sam odrastao kao trener, moj klub - rekao je Dvoršek i dodao:

- Kažu mi da je došlo mojih pet minuta, ali ja vjerujem da nije. Došlo je mojih pet godina!

Prethodnik Slavko Goluža sad je šef stručnog stožera.

- Često se čujemo, razgovaramo i razmjenjujemo mišljenja, no sve su odluke moje. Među čestitkama koje sam dobio posebno su mi drage one koje kažu da sam bio hrabar i da se u igri vidjela moja ruka - ponosan je Dvoršek.

Ima i plan za iduću sezonu:

- Ovu želim završiti s tri trofeja, treba uzeti još prvenstvo i kup, a sljedeće ćemo pokazati koliko vrijedimo i u Ligi prvaka!

Idi na 24sata

Komentari 4

  • kristofor_kolumbo 16.04.2013.

    I Lino je bio nepoznat trener pa je odveo Hrvatsku do svjetskog zlata. Daj Boze da Boris odvede Zagreb minimalno na krov Europe. :)))) Puno srece momci!

  • mirko5000 16.04.2013.

    Krvavo će se raditi na pripremama za sljedeću sezonu,tko izdrži svaka čast!

  • klem 16.04.2013.

    trener je odličan. Kad sam trenirao ko klinac on je držao juniore Zagreba pod rukama uvijek. Zna svoj posao i imao je dobre rezultate. Baš mi je drago što je došao nakon svih tih godina i na prvu klupu zagreba. Uvijek mi je simpatičan bio

Komentiraj...
Vidi sve komentare