Obavijesti

Sport

Komentari 4

Hrabri Boris ostvario svoj san: Sad je došlo mojih pet godina!

Hrabri Boris ostvario svoj san: Sad je došlo mojih pet godina!
1

PLAKAO OD SREĆE Kad su mi rekli da ću biti trener, bilo je suza radosnica. Zato mi je toliko važna titula u SEHA ligi, rekao je Boris Dvoršek, trener CO Zagreba...

VIDEO

Uh, kako je lijepo probuditi se kao pobjednik... Napravili smo velik rezultat, svi u klubu oduševljeni su zbog ove titule, kaže trener CO Zagreba Boris Dvoršek (42).

Zagrebaši su dobili Vardar 25-24 u finalu regionalne SEHA lige i ostvarili ono što im nije uspjelo lani na domaćem parketu.

- Pilili smo naopako, ali znali smo da smo najbolji u regiji i to smo željeli dokazati. Presretan sam, ovo mi je najdraži trofej u 24 godine karijere. Dečki su malo izašli da proslave, a ja sam otišao spavati malo poslije ponoći. No nisam uspio zaspati do pola tri. Svašta se vrtjelo po glavi, puno je tu bilo emocija - kaže Dvoršek, široj javnosti relativno nepoznat trener, koji je CO Zagreb preuzeo prije nepunih mjesec dana.

- Otkad sam prvi put čuo da bih mogao postati trener, nisam mirno spavao. Sve dok me nisu pozvali u ured i to mi objavili. Znao sam zašto me zovu, ali nisam se mogao suzdržati. Oči su se zacaklile, bilo je suza radosnica, jer sanjao sam o tome da postanem trener Zagreba. Sve bih dao za Zagreb, to je klub u kojem sam odrastao kao trener, moj klub - rekao je Dvoršek i dodao:

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.

- Kažu mi da je došlo mojih pet minuta, ali ja vjerujem da nije. Došlo je mojih pet godina!

Prethodnik Slavko Goluža sad je šef stručnog stožera.

- Često se čujemo, razgovaramo i razmjenjujemo mišljenja, no sve su odluke moje. Među čestitkama koje sam dobio posebno su mi drage one koje kažu da sam bio hrabar i da se u igri vidjela moja ruka - ponosan je Dvoršek.

Ima i plan za iduću sezonu:

- Ovu želim završiti s tri trofeja, treba uzeti još prvenstvo i kup, a sljedeće ćemo pokazati koliko vrijedimo i u Ligi prvaka!

Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 4
VIDEO

Sigurdsson zbog suludih pravila mora donijeti tešku odluku: Za OI  bira između dvije legende!?
PLAN ZA PARIZ

Sigurdsson zbog suludih pravila mora donijeti tešku odluku: Za OI bira između dvije legende!?

Plus+ Neki sportaši koji su se na borilištu izborili za olimpijski san, neće ga ostvariti jer, eto, nema dovoljno kapaciteta ni kreveta u olimpijskom selu. Čista glupost...

Odbila je Playboy i nemoralne ponude: Zanima me samo sport
PRELIJEPA NJEMICA

Odbila je Playboy i nemoralne ponude: Zanima me samo sport

Vitka, plava Njemica mami poglede na atletskim borilištima pa ju je stoga australski magazin 'Busted Coverage' proglasio najseksi atletičarkom svijeta, iako joj samoj nije bilo jasno zašto.
Modrić se slomio nakon pobjede protiv Cityja: 'Ne može biti kraj'
PIŠU ŠPANJOLCI

Modrić se slomio nakon pobjede protiv Cityja: 'Ne može biti kraj'

Za Madriđane je neprecizan bio Luka Modrić, dok je sjajni vratar Reala Lunjin obranio udarce Bernarda Silve i Matea Kovačića