To je to što me zanima!

Hrabri Isaiah: Poginula mu je sestra, no ipak odlučio zaigrati

Isaiah Thomas, košarkaš Boston Celticsa, izgubio je sestru u prometnoj nesreći u kojoj se zabila u stup pokraj autoceste. Ipak, to ga nije spriječilo da zaigra protiv Chicaga
Vidi originalni članak

Chyna J. Thomas, mlađa sestra zvijezde Boston Celtica Isaiaha Thomasa, poginula je u prometnoj nesreći u Tacomi u američkoj saveznoj državi Washington. Imala je svega 22 godine.

Thomasova sestra stradala je nakon što je izgubila kontrolu nad vozilom i zabila se u stup pokraj autoceste te na mjestu preminula. Prema prvim vijestima, mlada djevojka je stradala jer nije bila vezana sigurnosnim pojasom.

Vodstvo NBA lige i Boston Celticsa izrazilo je sućut 28-godišnjem košarkašu i njegovoj obitelji.

"Potreseni smo i tužni zbog tragičnog gubitka. Naše misli i molitve cijele organizacije sada su s Isaiahom i njegovom obitelji", poručili su iz redova Celticsa.

Bez obzira na veliku obiteljsku tragediju, Isaiah Thomas odlučio je zaigrati u nedjeljnoj utakmici doigravanja protiv Chicago Bullsa. Njegovi Celticsi izgubili su u Bostonu 106-102, no Thomas je pokazao o kakvom se profesionalcu radi. Bio je najbolji igrač svoje momčadi, zabio 33 koša te imao pet skokova i šest asistencija.

NBA zvijezde udružile su se i porukama na društvenim mrežama odali počast Thomasovoj sestri.

- Prije svega, želim izraziti sućut Thomasu i njegovoj obitelji - rekao je Kevin Durant nakon utakmice Golden Statea i Portlanda pa tek onda počeo pričati o upravo završenom susretu.

Idi na 24sata

Komentari 11

  • OrcaPerestrojka 17.04.2017.

    Najbolji play još od Stocktona !

  • žež@ 17.04.2017.

    Njemu svaka cast ali ja to ne bi mogla. Ispada kao da je odlucio igrati za nju a na drugu stranu ispada kao da nema postenja.

  • Joker123 17.04.2017.

    Iskrena sucut, ja nebi bia u stanju igrat

Komentiraj...
Vidi sve komentare