To je to što me zanima!

Hrga Thompsonu: Idemo podići tu napaćenu Hrvatsku na noge!

FILIP HRGOVIĆ je sredio iskusnog Amerikanca nakon tri runde, a u ring je ušetao uz uživo izvedbu Thompsonove pjesme 'Geni kameni'. Ovako je to izgledalo iz Thompsonovog kuta koji je to pratio kao navijač...
Vidi originalni članak

Hvala što si došao, puno mi to znači, da dignemo napaćenu Hrvatsku na noge, poručio je Filip Hrgović Marku Perkoviću Thompsonu uoči svog meča protiv Amira Mansoura u Areni.

ZA SAMO TRI RUNDE Kakav meč! Hrgović nokautirao Mansoura i postao WBC prvak!

Naš je boksač sredio iskusnog Amerikanca nakon tri runde, a u ring je ušetao uz uživo izvedbu Thompsonove pjesme 'Geni kameni'.

Kako je to izgledalo uoči meča u Zagrebu Hrga je objavio danas na Instagramu.

VIDEO

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

Thompson je cijeli meč pratio na nogama i navijao za Hrgovića.

- Bit će mi velika čast što će Thompson pjevati uživo dok budem ulazio u ring. To će mi dati još više motiva da pobijedim Mansoura - rekao je Filip Hrgović prije meča.

ISPUNIO MU ŽELJU Ludnica uoči Hrgovićeva meča: Thompson pjevao Gene kamene

Još prošle godine, kad je krenuo u profesionalne vode, Filip nam je rekao kako se odlučio za ovu pjesmu zbog snažnih riječi.

- Kad dođu najveći mečevi, oni za svjetski naslov, Thompsonova će pjesma dignuti cijeli narod na noge. To je i moja želja, da se crveno-bijele kockice vide u cijelom svijetu te da se ja borim za svoju domovinu i sve Hrvate učinim ponosnima. Pjesmu sam odabrao zbog snažnih riječi koje me motiviraju i daju mi snagu u tim trenucima pred samu borbu - rekao nam je tada Hrgović.
 

Idi na 24sata

Komentari 111

  • mimara1 17.09.2018.

    Hrga samo naprijed, sretno.

  • surivlaj 17.09.2018.

    Evo nami spas u zadnji čas

  • stjepan813 17.09.2018.

    Slazem se sa rjecju napacenu

Komentiraj...
Vidi sve komentare