To je to što me zanima!

Hrgin promotor prozvao Paula: Nudim ti meč za titulu, a izgubiš li - moraš zauvijek otići iz boksa

Dok se njegov stariji brat Logan bori protiv Floyda Mayweathera Jr.-a,  pitanje je s kim će u ring mlađi Paul. Teško je da će to biti McGregor kojeg je prozivao, a Hrgovićev promotor ima ponudu za Jakea
Vidi originalni članak

Paul je youtuber, a ne boksač, a mogao bi imati filmski scenarij - u ringu. U tri dosadašnje profi borbe Jake Paul pobijedio je kolegu youtubera AnEsonGiba, bivšu NBA zvijezdu Natea Robinsona i bivšeg UFC borca Bena Askrena.

LEGENDA GA POHVALILA Tyson: Jake Paul? Boksu je*eno trebaju zvijezde poput njega

A sad traži novog protivnika. Dok se njegov stariji brat Logan bori protiv Floyda Mayweathera Jr., pitanje je s kim će u ring mlađi Paul. Prozivao je Conora McGregora, ali teško je za očekivati da će UFC-ova 'zlatna koka' opet imati izlet u boks. No, na ideju je došao promotor pod čijom je paskom i naš Filip Hrgović, Kalle Sauerland.

- Jake Paul, sretan sam što ti mogu ponuditi meč protiv Mairisa Briedisa za titule. Jedini uvjet je da ako izgubiš, napustiš boks. Dogovoreno? - napisao je Sauerland.

Paul je u zadnjoj borbi imao 86 kilograma, dok je Briedis (36, 27-1) prvak u cruiserweughtu, odnosno do 90.7 kg pa je pitanje koliko je to izvedivo. 

No, ponuda je na stolu, a scenarij je svakako - filmski. A zasigurno bi i zarada bila velika...

Idi na 24sata

Komentari 6

  • vedii888 19.05.2021.

    bezvezni youtuberi.

  • 19.05.2021.

    Nije ponudio el analnog jer zna da bi bio problem i rizik

  • 19.05.2021.

    joj ti youtuberi em su fake em su naporni.

Komentiraj...
Vidi sve komentare