To je to što me zanima!

Hrgović: Bio sam ravnopravan protiv Klička, možda čak i bolji

Baca više udaraca u sparingu nego prije, što mi se sviđa. Stvarno je, kao što se govori u medijama, opsjednut pobjedom protiv Anthonyja Joshue. Kaže da mu je to najbitniji meč u karijeri, rekao je Filip Hrgović
Vidi originalni članak

Hrvatski boksač Filip Hrgović već nekoliko dana boravi u trening kampu Vladimira Klička. Otišao je kako je i najavio, da bi pomogao bivšem svjetskom prvaku u najvažnijem meču njegove karijere. Jer upravo je to i sam Kličko rekao - bit će to najvažniji meč njegove bogate karijere.

Ukrajinac nije mlad kao nekada, ima 41 godinu, ali zato se više posvećuje tjelesnoj pripremi.

- Baca više udaraca u sparingu nego prije, što mi se sviđa. Stvarno je, kao što se govori u medijama, opsjednut pobjedom protiv Anthonyja Joshue. Kaže da mu je to najbitniji meč u karijeri - rekao je Hrgović pred kamerama RTL-a.

Opisao je kako Kličko provede svoj dan u kampu.

- Ujutro odradi s trenerom na ruke. Par rundi, trening buđenja... Koncentracija je na sparinzima i večernjim treninzima.

Zanimljivo, Hrgović je prvi dobio priliku boksati s Kličkom.

- Bez lažne skromnosti, odradio sam odlične tri runde. Parirao sam mu i bio sam ravnopravan, ako ne i bolji - zaključio je brončani s Olimpijskih igara u Riju.

Boksački spektakl godine, kako ga nazivaju više-manje svi u borilačkom svijetu, između Vladimira Klička i Anthonyja Joshue održat će se 29. travnja na prepunom Wembleyju. Spektaklu će svjedočiti 90 tisuća ljudi.

Idi na 24sata

Komentari 21

  • bonecrusher 24.04.2017.

    Ma moram opet ukomentirat - ko god da pobijedi u tom meću taj će gadno nastradati protiv Deontaya Wildera.I to baš ono-gadno jer poslije Wilderove torture neće ga biti više nigdje.Zato bih preporučio Joshui da se ne trudi previše i da pusti Kličku da ga snađe "Gnjev Manitua" protiv Wildera....Jer inaće će Joshui biti stopirana cijela karijera...

  • SAINT 23.04.2017.

    hahahahaha a amaterske borbe gubi ............dobro je zamantan od boksa...........

  • islandkrk 23.04.2017.

    Možda bi bilo za tebe da manje sanjaš to što govoriš je toliko apsurdnost da mislim da i ovaj portal se spustio na nižu razinu s tobom.

Komentiraj...
Vidi sve komentare