To je to što me zanima!

Hrgović: Claressa je viši nivo, Ivana je već napravila pothvat

Mislim da bez obzira što je Claressa veliki favorit u tom meču da Ivana ako će imati jaku volju u sebe i jaku želju može pružiti dobar meč i ako Bog da, možda iznenaditi i pobijediti Claressu, kaže Filip Hrgović
Vidi originalni članak

Hrvatska boksačica Ivana Habazin noćas se bori s američkom boksačicom Claressom Shields s kojom je imala 'okršaj' i izvan ringa još zimus kada je ovaj meč već trebao biti održan. No, upravo zbog tog incidenta, Habazin sada ide u lov na titule i to kako je i sama rekla –za trenera.

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

Pobijedi li Claressa Shields (24) postat će prvakinja u tri težinske kategorije u samo 10 profesionalnih borbi i tako naći svoje mjesto u povijesti, a pobijedi li Ivana Habazin (30) pokazat će kritičarima snagu volje i dokazati da je Claressa ipak previše najavljivala. 
Ivaninu borbu cijeni i njen muški kolega, Filip Hrgović

'NOKAUTIRAT ĆU JE' Habazin želi šokirati boksački svijet: Claressin govor je jeftin

- Bez obzira što je Claressa veliki favorit u tom meču, ako će Ivana imati jaku vjeru u sebe i jaku želju može pružiti dobar meč i ako Bog da, možda iznenaditi i pobijediti Claressu - kaže Filip, no upozorava:

- Mislim da je Shields jedna od najboljih žena, ako ne i najbolja koja je ušla u ring. Strašna je boksačica. Iskreno, mislim da je možda na nekom višem tehničkom nivou, ali je Ivana samim time što je prihvatila taj meč napravila veliki pothvat. Bori se za sve titule.

Što zbog strašnog incidenta s Ivaninim trenerom i Claressinim bratom, što zbog same Ivane, mnogi se nadaju da će Hrvatica iznenaditi Amerikanku.

VIDEO: AMERIKANKA NEMA MIRA Shields napala Ivanu: Kako si jeftina, ma razbit ću ti čeljust!

- To bi bio jedan od najvećih uspjeha hrvatskog boksa - zaključio je Filip uz nadu da će hrvatska boksačica postati bolja od 'najbolje'. 

Idi na 24sata

Komentari 23

  • ministar.. 10.01.2020.

    Nek baci crnkinji bananu u suprotni kut,i dok ova guli bananu,nek je Ivana razvali po onim žvaljavim ustima...i NOKAUT!!!!

  • tusam 10.01.2020.

    Ajmo nasa Zagorko!!!!!

  • Exterminator 10.01.2020.

    Ako kažem da će jedna od ove dvije cure drugoj razbit pic** jel to seksizam ?

Komentiraj...
Vidi sve komentare