To je to što me zanima!

'Hrgović je preopasan i nitko ga ne želi, ali idemo po Huntera!'

Hunter ima 32 godine, 18 pobjeda (12 nokautom), jedan remi i jedan poraz. Izgubio je u kolovozu 2017. od Usika, a remizirao je u svom posljednjem meču, prije godinu dana na pripredbi u Saudijskoj Arabiji, s Povetkinom
Vidi originalni članak

Ne treba okolišati, razgovarao sam i s mojim partnerom Sauerlandom, Filip Hrgović trebao bi se boriti s Michaelom Hunterom!

Otkrio je to jedan od najjačih boksačkih promotora današnjice, koji vodi i Filipovu i Joshuinu karijeru, Eddie Hearn (41).

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

To se odnosi na početak iduće godine, onu "borbu karijere, protiv top borca", koju je Hrgović najavio za veljaču ili ožujak 2021.

- Kad je Filip sparirao s Davidom Hayeom, Haye je rekao "Ovaj se mali zna boriti". Znamo što se dogodilo kad su sparirali Hrgović i Dubois. Taj dečko je opasan, poseban - nastavio je Hearn, a prenosi RTL.

Hrga je nakon pobjede nad Amerikancem Bookerom prozvao nekoliko imena iz vrha, Hunter i Kinez Zhang odgovorili su da bi rado prihvatili taj izazov.

- Hunter ne može dobiti šansu (za titulu, nap. a.), a nitko se ne želi boriti s Hrgovićem jer je preopasan. Dakle, Hrgović vs Hunter, let's go! - zaključio je Hearn.

Hunter ima 32 godine, 18 pobjeda (12 nokautom), jedan remi i jedan poraz. Izgubio je u kolovozu 2017. od Usika, a remizirao je u svom posljednjem meču, prije godinu dana na pripredbi u Saudijskoj Arabiji, s Povetkinom. Kada je u ring ušao s maskom Predatora

Hrgović je otad odradio još dva meča i dvije pobjede... Let's go!

Idi na 24sata

Komentari 36

  • bedak11 12.11.2020.

    Hunter je odlican protivnik, usyk mu je odrzao par lekcija o boksu, al cini mi se da se hunter bolje prilagodio na tesku kategoriju od njega, iako nijedan ni drugi nisu ogromni teskasi. Čini mi se da je hunter imao oko 102 kile u borbi protiv povetkina, ali i dalje jako udara ima odlicnu tehniku i ogroman output, na sto hrgovic nije naviknut zasad u profesionalnoj karijeri. Hrgovic bi u potencijalnom mecu imao 10tak kila vise, sigurno bi znalci sa 24 sata nasli zamjerku u tome, hrgovic tuce samo mrsave slabiće, dajte mu nekog pravog muskarca od 130 kila zive vage!

  • x00x 12.11.2020.

    bojim se da bi neko mogao biti namazan ko pasteta kad dodju veliki decki u pricu

  • ToniMontana 11.11.2020.

    Hrgovic je sigurno jedan od nalboljih boksaca na svijetu....

Komentiraj...
Vidi sve komentare