To je to što me zanima!

Hrgović: Joshua se mora boriti protiv mene. Pa uništit ću ga

Hrgović je u kolovozu slavio protiv Kineza Zhieija Zhanga i tako postao obavezni izazivač po IBF-u. Hrga još uvijek čeka borbu za titulu prvaka svijeta
Vidi originalni članak

Najbolji hrvatski teškaš Filip Hrgović još uvijek čeka svoju veliku borbu, odnosno borbu u kojoj će napasti titulu prvaka svijeta. Hrgović se silno želi boriti s engleskim boksačem Anthonyjem Joshuom. Hrga je posljednji meč imao u kolovozu prošle godine kada je jednoglasno slavio protiv Kineza Zhileija Zhanga.

POGLEDAJTE VIDEO:

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

Promotor Eddie Hearn ovih je dana otkrio kako Saudijci ne žele da se Joshua bori ovog ljeta, jer u prosincu planiraju organizirati veliku priredbu na kojoj bi nastupili Tyson Fury protiv Oleksandra Usyka i Deontay Wilder u meču s Anthonyjem Joshuom.

POTVRDIO EDDIE HEARN Hrgović je napokon pronašao protivnika! Dogovor jako blizu

No vlasnik Matchroom Boxinga još nije potpuno odbacio mogućnost da se bivši prvak u ring vrati u kolovozu.

Prije nekoliko tjedana otpao je revanš protiv Dilliana Whytea, a kao mogućeg Anthonyjevog protivnika je naveo Agita Kabayela, spominje se i Jarrell Miller.

- Mislim da ću ga uništiti. Bude li bio u formi kao protiv Franklina, uništit ću ga. Očekivao sam više. Mislio sam da će ga nokautirati, ali je bio preoprezan. Bio je to solidan nastup, ali ništa spektakularno – rekao je Filip Hrgović i dodao:

- Trebaju mu borbe da se vrati u pravu formu. Ljudi očekuju više od bivšeg prvaka. Bio je spor i uspavan, nije bio agresivan. Ako ponovno želi biti prvak, ja mu stojim na putu. Ja sam IBF-ov obvezni izazivač i iduća borba bi mu trebala biti protiv mene.

Idi na 24sata

Komentari 1

  • petarpan242 25.06.2023.

    čekaj malo, to je za mene previše informacija. ide li hraga na đoša ili ne? bitno da je naslov bombastičan.

Komentiraj...
Vidi sve komentare