To je to što me zanima!

Hrgović: Kad ću ja, jedan Hrvat iz male države, opet dobiti istu šansu? Čeka me najteži meč

To će biti okršaj gdje će frcati udarci, strašni udarci i vjerujem da će deblji kraj izvući Daniel Dubois, rekao je proslavljeni boksač Stjepan Božić. Filipa Hrgovića u Saudijskoj Arabiji čeka najbitniji meč u karijeri
Vidi originalni članak

Konačno stiže i njegovih pet minuta. Hrvatski boksač Filip Hrgović (31) će gotovo sigurno 1. lipnja u ring s Danielom Duboisom (26), a ulog će biti IBF pojas teškaškog prvaka. Meč će se održati u Saudijskoj Arabiji, a pred Hrgom je uvjerljivo najteži ispit karijere.

POGLEDAJTE VIDEO:

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

Boksački možda i nije jer Zhileija Zhanga se često podcjenjuje. Bez razloga jer Kinez je uistinu kvalitetan boksač, a Hrga ga je pobijedio. Teško je i nezahvalno uspoređivati je li bolji od Duboisa, no sasvim je sigurno da će Hrgovićev meč biti od veće važnosti. I stoga mu je najteži ispit do sada.

Hrgović: To mi je velik pritisak

- Sve skupa kad zbrojim i oduzmem, čeka me najteža borba u karijeri - rekao je Hrgović za net.hr pa dodao:

- Za mene je to velik pritisak. Pitanje je kad ću ja kao jedan Hrvat iz jedne male države, kad ću sljedeći put dobiti priliku na tako velikoj sceni. Vjerujem da ću negdje u lipnju postati svjetski prvak, prvi Hrvat u povijesti teške kategorije i onda su vrata cijelog svijeta otvorena.

Stjepan Božić na vjeruje u Hrgovića

Proslavljeni boksač Stjepan Božić smatra da je Hrgović u velikoj prednosti.

- To će biti okršaj gdje će frcati udarci, strašni udarci i vjerujem da će deblji kraj izvući Daniel Dubois - rekao je stručni komentator RTL-a i nadodao:

- Mislim da nije tako čvrst mentalno u glavi kao što je Filip i naravno podnošenje i primanje udaraca što je u boksu jako bitno i jako važno. Filip je tu iznad njega nekoliko stepenica.

Idi na 24sata

Komentari 3

  • branimir220250 14.04.2024.

    samo naprijed dragi naš HRGA, hrvatska je uz tebe, ponosimo se s tobom kao i sa vatrenima❌❌❌❌

  • bedak11 14.04.2024.

    Pobro je ovaj pateticni mindset prosjecnog komentatora 24 sata. Bubuu mali ja iz male hrvatske nitko me ne voli :(((

Komentiraj...
Vidi sve komentare