To je to što me zanima!

Hrgović kreće u profesionalne vode! Debitira krajem rujna!?

Filipa bi službeni debi trebao čekati u latvijskoj Rigi i to u jednom od uvodnih mečeva priredbe koju će predvoditi Mairis Briedis i Mike Perez
Vidi originalni članak

Najbolji hrvatski superteškaški boksač i osvajač europskog zlata te olimpijske bronce Filip Hrgović (25) uskoro će krenuti u profi karijeru. Hrgovića u boksačkom ringu nismo vidjeli od Olimpijskih igara u Riju, a ako je suditi prema nekim dobro upućenim boksačkim portalima, Filip bi u ring trebao 30. rujna.

Primjera radi, zlatni s Olimpijskih igara u Riju Tony Yoka već je upisao prvi meč i slavio tehničkim nokautom u drugoj rundi. Filipa bi službeni debi trebao čekati u latvijskoj Rigi i to u jednom od uvodnih mečeva priredbe koju će predvoditi Mairis Briedis i Mike Perez.

Prema neslužbenim informacijama Hrgovića će voditi slavni boksački tim Sauerland iz Njemačke.

Inače, Hrgović je na svojem Instagram profilu nedavno objavio fotografiju iz Zagrebačke zračne luke uz opis "Doviđenja Zagrebu. Ekipa koja ne vjeruje u povlačenje."

Također, Hrgović je raskinuo odnose s hrvatskim boksačkim izbornikom i vlasnika kluba "Leonardo" Leonardom Pijetrajem, a proveo je i neko vrijeme u trening kampu Vladimira Klička, kojem je pomagao u pripremi za meč s Anthonyjem Joshuom.

Idi na 24sata

Komentari 8

  • Brozo 21.09.2017.

    Jbt nisam znao da je Hrgovic tako visok. Sretno mu bilo...

  • precko 20.09.2017.

    Po meni definitivno prerano...znas kako se kaze, bolje prvi na selu nego zadnji u gradu ;)

  • onotamo 20.09.2017.

    sretno i puno uspjeha :)

Komentiraj...
Vidi sve komentare