To je to što me zanima!

Hrgović opet izvisio. Poznat novi datum borbe Fury - Usik

Fury i Usik su se trebali sučeliti 17. veljače u Rijadu, ali dvoboj je morao biti odgođen jer je Fury tijekom sparinga u petak zadobio duboku posjekotinu iznad oka koja je zahtijevala i šivanje
Vidi originalni članak

Novi datum održavanja dvoboja za apsolutnog svjetskog profesionalnog prvaka u boksu u teškoj kategoriji između Britanca Tysona Furyja i Ukrajinca Oleksandra Usika je 18. svibnja, objavila je promotorska tvrtka Queensberry.

Fury i Usik su se trebali sučeliti 17. veljače u Rijadu, ali dvoboj je morao biti odgođen jer je Fury tijekom sparinga u petak zadobio duboku posjekotinu iznad oka koja je zahtijevala i šivanje. I borba 18. svibnja održat će se u Rijadu. 

Podsjetimo, nakon što je propao prvi termin, kao moguća zamjena spominjao se hrvatski boksač Filip Hrgović koji je obavezni izazivač za IBF pojas i već dulje vrijeme čeka priliku da se bori za naslov. Činilo se kako će uskočiti 'pet do 12', ali boksački vlastodršci opet su ga zanemarili. 

Dvoboj Fury - Usik iznjedrit će prvog apsolutnog svjetskog prvaka u teškoj kategoriji još od 1999. godine. Fury je trenutačno nositelj pojasa po verziji WBC, dok Usik u svom vlasništvu ima pojaseve WBA, IBF, WBO i IBO verzija.

I Fury i Usik su dosada neporaženi u svojim profesionalnim karijerama.

Idi na 24sata

Komentari 14

  • VolbeatDbv 04.02.2024.

    Fury neće nikad u ring s Usykom jer je kukavica, stalno ga izbjegava, glumi neke bolesti, ozljede...jadno. A Filip se mora pomiriti da je velika lova u pitanju, te da neće nikad dobiti priliku, nažalost...

  • Skychaser 04.02.2024.

    Očekivano.

  • 04.02.2024.

    Hrgovic vječiti looser!

Komentiraj...
Vidi sve komentare