To je to što me zanima!

Hrgović ponosan na očevu žrtvu, čuvaju ga i branitelji

Navik on živi ki zgine pošteno, uz ruke sklopljene u molitvu, tetovaža je na desnoj podlaktici Mirka Hrgovića. Posvetio ju je poginulom ocu Petru
Vidi originalni članak

Ruke sklopljene u molitvi i natpis na desnoj podlaktici motiv su s nadgrobnog spomenika Mirkova oca Petra, jedne od prvih žrtava Domovinskog rata, koji je mučki ubijen u Cetinskoj krajini. Novopečeni dinamovac tetovažu je napravio prije nešto manje od dvije godine. Na lijevoj ruci istetovirao je munju, kao slikovit prikaz njegova odnosa prema životu. Hrgović je veliki borac, kako na terenu, tako i izvan njega. Bez oca je ostao sa 13 godina, a majka Dragica podigla je i na pravi put izvela svu svoju djecu, sinove Mirka i Andriju, koji je proslavljeni alkar, te kćeri Josipu i Ivanku.

BOYSI, NE DIRAJTE MIRKA HRGOVIĆA
Nedopustivo je da se Hrgoviću prijeti i da se osjeća nesigurno u državi za koju je njegov otac među prvima dao život, stoji u priopćenju Udruge sinjskih branitelja uz poruku: “Boysi, ne dirajte Mirka Hrgovića”.

Idi na 24sata

Komentari 9

  • sprinterica 29.07.2008.

    pa nek ostave tog dečka na miru, pa kao da je bitno jel igra za hajduk, dinamo, mrdušu donju, dečko je pošten, pošteno igra i zarađuje svoj kruh, zbilja ima kretena na ovom svijetu i zbog takvih treba zabraniti navijače na tekmama pa će ih onda istinski ljubitelji nogometa sami srediti.

  • malaysia 29.07.2008.

    BBB = cetnici, narkomani, rulja, idioti, skupina koju ni hitler nebi htio u aušvicu,

  • badboy_zg 29.07.2008.

    onaj link ne valja ! ali evo koji valja : http://www.badblueboys.hr/16333.aspx

Komentiraj...
Vidi sve komentare