To je to što me zanima!

Hrga protiv Tovara: Ako želim biti prvak, sve ih moram dobiti

Vjerujem da je Filiberto Tovar dobar boksač, njegovi rezultati to govore. Imam respekt prema svakome i sigurno ga neću podcijeniti. Ako želim biri prvak, moram sve pobijediti, kaže Filip Hrgović uoči novog meča
Vidi originalni članak

Filip Hrgović vraća se u ring nakon što je krajem veljače u Nürnbergu jednoglasnom sudačkom odlukom pobijedio Irca Seana Turnera (26). 

Sad ga 9. lipnja u Münchenu čeka Meksikanac Filiberto Tovar (23), koji je dobio svih devet profi borbi, od toga pet nokautom.

Bit će to Hrgoviću treći meč u Njemačkoj, nakon pobjeda u Nürnbergu i Schwerinu, a nakon toga će početkom rujna boksati u zagrebačkoj Areni. 

- Vjerujem da je Filiberto Tovar dobar boksač, njegovi rezultati to govore. Imam respekt prema svakome i sigurno ga neću podcijeniti - rekao je Hrgović, koji je slavio u sve četiri profesionalne borbe, od toga tri nokautom.

- Imao sam jake protivnike u karijeri, ali ono najbolje tek dolazi. Idem korak po korak, a sljedeći korak je upravo München. Cilj mi je osvojiti što više pojaseva, zato mi menadžer i promotor traže teže protivnike. Ako želim biti šampion, moram ih sve dobiti - dodao je Hrgović, koja je prva tri profi meča dobio prekidom, ali u posljednjoj borbi Irac Sean Turner dobro ga je namučio.

Pobjeda nije bila pod znakom pitanja, Filip je dominirao, ali morao se itekako namučiti.

- Filip je poseban talent, mislimo da je on sljedeći svjetski prvak. Uskoro će doći i borbe za titulu - kaže promotor Nisse Sauderland.

No prvo mora dobiti Tovara.

- Prognoza? Nokautirat ću Hrvata. Nema Europljanina koji može dobiti neporaženog Meksikanca - rekao je Tovar.

Idi na 24sata

Komentari 26

  • Cro24vure 29.05.2018.

    Jednostavno morao sam se registrirati i komentirati ove glupe komentare... takvi smo mi Hrvati pljujemo jedni prema drugima i jako smo zavidni Cast iznimkama koji ga podrzavaju, ali stvarno ne kuzim pljuvanje po Hrgi. Decko se trudi u sportu u kojem su stroge kontrole na drogu, kao da ste svi profi boksaci ili treneri a u stvari pojma nemate. Pa kakav bi to bio borac kad ne bi vjerovao u sebe da moze osvojiti titulu i biti sampion, taj nikad ne bi bio izazivac

  • bonecrusher 29.05.2018.

    Samo polako, pamet u glavu, i morao bi to biti KO. Danas se cijene KO- borci kao Wilder i Joshua. Samo trebao bi prvo uzeti evropsku titulu pa je malo braniti, jer za svjetsku će morati na Deontaya Wildera, a to nije dobro. Koliko god Hrga bio dobar, Wildera je gotovo nemoguće pobijediti, osim ako sam sebe ne pobijedi, tj. ako ga novac ne pokvari.

  • herojulice2013 29.05.2018.

    Hrgoviću je netko rekao da trash talk donosi novac i da je to marketinški atraktivno, uostalom što i je. Problem je što dečko nema nikakvog talenta za to i onda to sve toliko isforsirano ispada da je i meni nekad neugodno umjesto njega. Čudi me samo da u ovom intervjuu nije prijetio Joshui, inače mu je to uobičajeni folklor.

Komentiraj...
Vidi sve komentare