To je to što me zanima!

Hrgović tek drugi favorit OI? U Tokio bi mogao otići Andy Ruiz

Nakon što je Filip Hrgović rekao kako bi volio nastupiti na Olimpijskim igrama u Tokiju, to je napravio i svjetski teškaški prvak u boksu Andy Ruiz Jr. koji je dobio poziv meksičkog saveza
Vidi originalni članak

Nakon što je profesionalnim boksačima dopušten nastup na Olimpijskim igrama, zlatom iz Tokija volio bi se okititi i aktualni teškaški boksački šampion Andy Ruiz Jr. (30). Dobio je poziv meksičkog saveza i to je podijelio na Twitter profilu.

- Velika bi čast bila predstavljati Meksiko na Olimpijskim igrama. Moram vidjeti što će biti s mojim ugovornim obvezama, ali napravit ću sve da ime Meksika bude opet na vrhu. Odlična inicijativa - poručio je prvak iz Meksika.

Filip Hrgović cijelu karijeru govori da želi olimpijsko zlato. Nabrijao se na Rio de Janeiro, ali Francuz Tony Yoka opet je bio bolji. Pa je kročio u profesionalce taman kad je na svjetskoj razini odlučeno da i profesionalci smiju na OI. I kako Hrga niže profi pobjede, stalno ponavlja da želi olimpijsko zlato. Ali sad i ako ode, mogao bi se suočiti s najtežim protivnikom dosad. 

Oba se boksača pripremaju za meč početkom prosinca. Hrgović bi trebao nastupiti kao predborba na događaju u Saudijskoj Arabiji gdje će u borbi za teškašku titulu opet snage odmjeriti Andy Ruiz i Anthony Joshua. A tko zna kad će uslijediti borba između Ruiza i Hrgovića, možda će to biti za teškašku svjetsku titulu, a možda i za odličje na Olimpijskim igrama u Tokiju 2020.

Idi na 24sata

Komentari 11

  • zvona1111 30.09.2019.

    Zasto i drugi top profići ne žele sudjelovati na olimpijadi ? Znam da nije neka lova ali prestiž i zlatno odličje to je nesto zbilja veliko

  • umjereni pacifist 30.09.2019.

    mislim da se hrga slaže s kvalifikacijama za odlazak na o.i međutim on je spriječen profi obavezama pa neka ide milun.

  • Exterminator 30.09.2019.

    Ma kakav favorit , meksikanac će napravit burito od Hrge .. čak se ne bih čudio da Animal odustane od OI

Komentiraj...
Vidi sve komentare