To je to što me zanima!

Hrgović: Želim najjače! Nemam što čekati, šampion jesi ili nisi

Tyson Fury najbolji je boksač današnjice, ma i protiv Wildera su ga pokrali!, kaže Filip, koji je na novim rang listama deveti izazivač trenutnog prvaka Andyja Ruiza Juniora
Vidi originalni članak

Filip Hrgović odradio je vjenčanje i kraći odmor i opet se vratio ondje gdje je najbolji - u boks.

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

Pripreme su krenule, a Hrga samouvjereno najavljuje:

- Ja želim borbu s najboljima poput Povetkina, Chisore, Parkera, Takama..., dakle onih koji su dobili priliku boriti se za svjetski pojas. Oni bi iz mene izvukli najbolje - rekao je Hrgović za RTL.

Njegova je filozofija jasna:

- Što znači još jednu borbu s nekim niže rangiranim suparnikom ili dvije ili četiri. Šampion ili jesi ili nisi, ili imaš to ili nemaš. Ja vjerujem da imam.

Najavio je idući izlazak u ring.

- Termin kojim baratam je 24. kolovoza i to u SAD-u ili Meksiku. 

A najboljim boksačem danas proglasio je Tysona Furyja.

- Tyson Fury najbolji je boksač danas. Vrhunski je tehničar, može dobiti svakoga. I od Wildera je bio bolji, ali su ga pokrali, a u zadnjem meču suparnik (Nijemac Schwarz, nap.a.) nije dostojan njegova imena - zaključio je Filip, koji je na novim ljestvicama po IBF-u 13. Ruizov izazivač, po WBC-u Wilderov 12. izazivač, a po WBA deveti izazivač prvaka Ruiza.

Idi na 24sata

Komentari 75

  • biberrr 25.06.2019.

    Vjerujem da će Hrga postati prvi Hrvat svjetski prvak u teškoj. Možda ne iz prve,ali mlad je vjerujem da će imati više mečeva za naslov svjetskog prvaka. Več danas bi on imao šansi protiv svih,osim Furyija koji odskače.

  • darkoni99 18.06.2019.

    El Anale je zakon . Samo jako

  • Kuco11 18.06.2019.

    Ja virujem i mislim da stvarno moze s najvecima u ring ali me malo zivcira kad se razbacuje izjavama. Ova da prvak ili jesi ili nisi mu stoji. Nadam se zvucnom protivniku pa da vifimo sto ce biti, ptiliku svakoko zasluzuje...

Komentiraj...
Vidi sve komentare