To je to što me zanima!

HRT potvrdio: Prijenosa nema, HNS nije odgovorio na ponude

Prijateljsku utakmicu između Hrvatske i Rusije u Rostovu HRT neće prenositi, a kvalifikacijsku utakmicu U-21 reprezentacije protiv Španjolske prenosit će Arena
Vidi originalni članak

Prijenosa prijateljske utakmice iz Rostova između Rusije i Hrvatske na HRT-u neće biti. Hrvatska radiotelevizija poslala je HNS-u ponudu za prijenos utakmice iz Rostova (utorak, 17.00), no, kako nam kažu, ljudi iz Hrvatskog nogometnog saveza nisu ni odgovorili na njihovu ponudu.

- Možemo potvrditi informaciju da na HRT-u neće biti prijenosa nogometne utakmice između Rusije i Hrvatske. Razlog je što HNS nije odgovorio niti na bilo koji način reagirao ili se oglasio o ponudama Hrvatske radiotelevizije - potvrdili su nam s HRT-a

No posljednjih dana glavni čovjek HNS-a navodno aktivno pregovara s ostalim TV kućama o prijenosu te bi u posljednji čas na programu nekog od sportskih kanala mogla osvanuti i utakmica iz Rostova.

Na nacionalnoj televiziji neće biti ni kvalifikacijske utakmice U-21 reprezentacije. Derbi kvalifikacija između Hrvatske i Španjolske hrvatski će gledatelji ipak moći gledati, ali na programu Arena Sport 1. Ta utakmica igra se na Rujevici u utorak u 18.45.

Idi na 24sata

Komentari 139

  • john smith_1 17.11.2015.

    Žalite se Mamiću, on je tako odlučio a bitno je da vi stoka sitnog zuba nastavite i dalje plačati pretplatu.

  • Joker 🃏 16.11.2015.

    Glupani, zaželiš se malo pogledat Repku i dobiješ kiflu u usta!!

  • piramida 16.11.2015.

    BOJKOT nacijonalnog tima se mora provesti.

Komentiraj...
Vidi sve komentare