To je to što me zanima!

Strašan udarac za HRT! Ostali bez prava na Vatrene 4 godine

'Hrvatsku nogometnu reprezentaciju i njezine nastupe u kvalifikacijama za Euro 2020., sam Euro, kvalifikacijama za SP 2022. godine te u Ligi nacija, moći ćete pratiti ekskluzivno na Novoj TV, objavili su iz te kuće
Vidi originalni članak

Vijest da je HRT izgubio prava na sve utakmice hrvatske reprezentacije prvi se put pojavila nakon Svjetskog prvenstva u Rusiji. Za paket televizijskih prava na utakmice Vatrenih borili su se HRT, komercijalna TV-postaja Sport Klub i Nova TV. 

Urednik sportskog programa HRT-a Stjepan Balog tada nam je rekao kako je javna televizija poslala "jako izdašnu ponudu", no očito ne dovoljno izdašnu.

'Hrvatsku nogometnu reprezentaciju i njezine nastupe u kvalifikacijama za Euro 2020., sam Euro, kvalifikacijama za SP 2022. godine te u Ligi nacija, moći ćete pratiti ekskluzivno na Novoj TV - objavili su iz te kuće.

Dakle, sad je službeno.

Hrvatsku nogometnu reprezentaciju više nećete moći gledati na javnoj televiziji.

- Zadovoljstvo nam je što ovo možemo objaviti jer su utakmice hrvatske reprezentacije najgledaniji sadržaj u zemlji. Siguran sam da će utakmice na Novoj TV uz realizaciju i produkciju sportske redakcije donijeti puno uzbuđenja i zadovoljstva našim gledateljima - rekao je predsjednik uprave Nove TV Dražen Mavrić te dodao:

- U sljedeće četiri godine podići ćemo standarde praćenja reprezentacije tako da se mogu očekivati noviteti u vidu digitalne obrade, proširene stvarnosti i takvih stvari.
 

Idi na 24sata

Komentari 162

  • lavlje srce 68 22.08.2018.

    A Čosića niste kupili?A jooooooj šteta bez njega če mi biti teško gledati.Daj te još kupite i utakmice dinama i gledat ču vas cijeli dan inače ni vas ne gledam zbog dosadnih sapunica,

  • EdgarAllanP 22.08.2018.

    placam hrt a ne gledam ga.. placam drugog providera i gledam ga.. mjesecno skupo i treba nam dati mogucnost da platimo ono sta gledamo. hrt je potpuno besmislen, pogotovo sada kad ne prenose ni bilo koji hrvatski sport...

  • globus 22.08.2018.

    Sad konačno imaju dovoljno sredstava za otvoriti toliko iščekivani HRT 5. Ne mogu dočekati. Zamalo da nogomet to uništi

Komentiraj...
Vidi sve komentare