To je to što me zanima!

'Hrvat' Draper MVP Eurokupa; Repeša novi izbornik Poljske?

Cedevitin Amerikanac, ali možda i budući hrvatski reprezentativac, najviše je zabio Azovmašu, 35. Prosječno u Eurokupu zabija 15.8 poena, ima 4.1 skok i 6.5 asista
Vidi originalni članak

Dontaye Draper igra sezonu iz snova, a za fantastičnu košarku dobio je i službeno priznanje. Proglašen je za MVP-a, odnosno najkorisnijeg igrača Eurokupa ove sezone. Cedevitin Amerikanac, ali možda i budući hrvatski reprezentativac odveo je klub iz Podsuseda na Final Four Eurokupa, a ako osvoje prvenstvo, možda i do Eurolige iduće sezone. 

- To mi je najveće priznanje u karijeri. Dobro igram jer su se ljudi iz kluba pobrinuli da se osjećam kao kod kuće. Super mi je u Hrvatskoj. Svi govore engleski, a sviđa mi se i hrana, posebno ćevapi i roštilj - rekao je Draper.

Najviše je zabio Azovmašu, 35 koševa, a prosječno u Eurokupu zabija 15.8 poena, ima 4.1 skok uz 6.5 asistencija. 

Prije par dana je Aco Petrović izabran za najboljeg trenera, pa je 'Ceda' u nekoliko dana dobila dva priznanja.

Repeša u Poljsku?

Jasmin Repeša postat će novi izbornik Poljske, piše polskikosz.pl. Trener Benettona se navodno sve dogovorio, čeka se samo potpisa na ugovor vrijedan 200.000 eura godišnje. Repeša je hrvatsku reprezentaciju vodio četiri godine. 

Idi na 24sata

Komentari 3

  • tejmatebra 07.04.2011.

    prijatelju da po rubrikama nema raznoraznih sranja tipa BB, i ostali 'selebrijitiji', ovaj momak a i cedevita bi krasili naslovnice svih novina. no nazalost, hrvatska realnost..

  • user_36996 07.04.2011.

    @dbaser ne dobiva on ni približno pažnje koliko bi trebao, kao i košarka općenito!

  • tejmatebra 07.04.2011.

    dečko je stvarno fenomenalan, i šta je da je - zaslužio je ovoliko pažnje!

Komentiraj...
Vidi sve komentare