To je to što me zanima!

Hrvat napustio Ukrajinu i otišao u Nizozemsku, a svi žele Musu

Hrvatski veznjak David Puclin novi je nogometaš nizozemskog drugoligaša ADO Den Haaga. Iskoristio je opciju i zbog ruske invazije na Ukrajinu suspendirao ugovor s Vorsklom iz Poltave
Vidi originalni članak

Hrvatski nogometaš Neven Đurasek (23) novi je član slovenskog prvoligaša Olimpije. Đurasek je u momčad Roberta Prosinečkog stigao iz Dinama na posudbu do kraja sezone.

POGLEDAJTE VIDEO: Đurasek o ratu u Ukrajini

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

Prvi dio sezone proveo je u Dnjipru, ali je napustio klub zbog ruske invazije na Ukrajinu. Varaždinac je prošle godine igrao na Euru za hrvatsku U-21 reprezentaciju.

Hrvatski veznjak David Puclin (29) novi je nogometaš nizozemskog drugoligaša ADO Den Haaga. Iskoristio je opciju i zbog ruske invazije na Ukrajinu suspendirao ugovor s Vorsklom iz Poltave.

Puclin će u Nizozemskoj biti barem do kraja sezone, a uzeo je dres s brojem 8. U 1. HNL igrao je za Istru 1961 i Slaven Belupo.

Petar Musa (24) u portugalskom prvoligašu Boavisti igra sezonu karijere. U 24 utakmice tamošnjeg prvenstva postigao je 10 golova uz dvije asistencije.

Musu izuzev Porta, Sportinga i Benfice, tri najveća portugalska kluba čiji interes više nije nikakva tajna, prate i Feyenoord i Anderlecht, dva ponajveća kluba iz zemalja Beneluxa. Musa je u Portugalu na posudbi iz praške Slavije.

Idi na 24sata

Komentari 0

Komentiraj...
Vidi sve komentare