To je to što me zanima!

Hrvat očarao Redknappa: Kao 'Alisa u zemlji čudesa' sam!

Tomislav Gomelt (16) zabio je u ožujku tri gola Interu i oduševio Redknappa koji ga je pozvao na trening s prvom momčadi. Puno su mu pomogli Luka, Niko i Čarli
Vidi originalni članak

Iz Tottenhama je otišao Stipe Pletikosa, ali u Spursima svejedno igraju četiri Hrvata. Osim Modrića, Kranjčara i Ćorluke, tamo je i nepoznati Tomislav Gomelt (16). 

Vrlo nadareni ofenzivni veznjak igrao je u Zagrebu i HAŠK-u, a u Spursima je bio u ožujku. Trenirao je tjedan dana i zadovoljio tamošnje stručnjake. Zabio je tri gola Interu u kojem je dotad bio na probi, koji ga je htio zadržati, ali je imao problema s papirima kao stranac iz zemlje koja nije u EU. Nedavno se vratio na Otok i  za Tottenham igrao na par turnira. 

- Zahvalio bih se Luki, Čarliju i Niki koji mi puno pomažu. Dečki su, čim sam došao, ponudili pomoć. Jako puno komuniciram s njima i stvarno su super. Uživam ovdje, ovo je drugi svijet za razliku od HNL-a - rekao je Tomislav za zagrebancija.com. 

Za 'klinca' je čuo i Redknapp pa ga pozvao na trening s prvom momčadi. Kaže kako mu se igranjem protiv Balea i ostalih ostvario san.

- Bio sam kao 'Alisa u zemlji čudesa'.

Odluči li ga Tottenham uzeti, Zagrebu bi pripala odšteta po pravilniku Fife.

Idi na 24sata

Komentari 13

  • igorskee 07.09.2011.

    pih, tesko opet Redknappa ocarati...

  • psycho13 06.09.2011.

    kad ga mali umoci na racun love i toga sta je nogometas nece mu vise bit do baluna

  • ping-pong 06.09.2011.

    To je nogometno čudo, a ne oni klinci koji su po novinama. Čudi me kako ga Mamić nije vidio!

Komentiraj...
Vidi sve komentare