To je to što me zanima!

Hrvat za Hrvata: Veliki Atletico i Simeone zagrizli za 'vatrenoga'

Šime Vrsaljko napušta redove madridskog velikana i odlazi u Olympiakos. Na njegovo mjesto, donosi Sky Sports, trebao bi stići suigrač iz hrvatske reprezentacije. I to nakon što je briljirao u Celticu protekle sezone
Vidi originalni članak

Odigrao je sezonu života. Zaradio i mjesto u idealnoj momčadi škotskog Premiershipa pa sudjelovao u akcijama reprezentacije. Zaigrao je na lijevom boku protiv Danaca i Francuza pa zajedno s ostatkom Vatrenih isporučio senzacionalne pobjede na Parkenu i St. Denisu.

POGLEDAJTE VIDEO:

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

Josip Juranović (26) odličnim je igrama u Celticu privukao pažnju brojnih klubova i, prema svemu sudeći, ovo ljeto morao bi napraviti transfer karijere. A za njegove usluge najviše je zapeo madridski Atletico, donosi Sky Sports, na čijem je čelu karizmatični Diego Simeone, čovjek koji cijeni upravo takav tip igrača.

Požrtvovan, neumoran, tehnički potkovan, može igrati i lijevo i desno, prema naprijed nudi paletu rješenja dok je prema nazad u većini slučajeva na pravom mjestu. Juranović je dobrim igrama zaslužio svoje mjesto i kod Zlatka Dalića pa iako ima konkurenciju na bokovima (Vrsaljko, Sosa, Barišić, Stanišić), uvijek dobije svoje mjesto u početnih 11.

Na desnom boku na uštrb Vrsaljka, koji je na izlaznim vratima Atletica i upravo bi Juranović trebao biti njegova zamjena. Vrsaljko odlazi u grčki Olympiakos pa bi tako Hrvat trebao zamijeniti Hrvata. Jedan Vatreni "in", drugi "out".

Juranović je u 40 nastupa za Celtic u svim natjecanjima prošle sezone zabio šest pogodaka i vrlo brzo su mu se navijači s Hampden Parka priklonili.

Da je po njihovom, Juranovića ne bi dali. Ali kada zagrize jedan od najboljih i najjačih klubova svijeta posljednjih godina... Ponuda se ne propušta.

Idi na 24sata

Komentari 34

  • NEOPISIVO_2 26.06.2022.

    Austrijanci su kraj njega, Pongračića i Cara šetali kao po kolodvoru, ali 3. i 4. utakmica su bile dosta dobre. Lijevo su pravi Sosa i Gvardiol, a desno kada više nije pravi Vrsaljko neka privremrno bude Juranović, dok se ne nađe pravo rješenje.

  • Ivan VK 26.06.2022.

    Kako sad to do jučer su ga pljuvali Mamićevi hemeroidi a Jura standardan u repki,traže ga veliki klubovi ali konjima smeta jer nije iz prčije.....Jura samo naprijed 💪💪💪💪

  • kicovz 26.06.2022.

    drago mi je da je juranovic tražena roba u europi, ali nadam se da neće kod Simone u athletico

Komentiraj...
Vidi sve komentare