To je to što me zanima!

Hrvat zabio 37 golova u Ligi prvaka i otišao u Bundesligu

Veselim se nastupu u najjačkoj ligi na svijetu, ispunio mi se dječački san, rekao je hrvatski rukometaš koji je usred sezone otišao iz Celja s kojim je igrao u Ligi prvaka
Vidi originalni članak

Hrvatski rukometni reprezentativac Ante Ivanković (23) napustio je Celje i preselio u Bundesligu. Mladi lijevi bek potpisao je za Stuttgart, u kojem igra Marino Marić, do 2026. godine.

USPJEH Rukometašice Podravke ušle su u četvrtfinale Europske lige...

Ivanković je ove sezone u Ligi prvaka zabio 37 golova u 10 utakmica, ali Celjani nemaju šanse za osminu finala. U domaćem prvenstvu izgubili su od Trima na otvaranju nastavka sezone, pa je klub iz Trebnja koji vodi slovenski izbornik Uroš Zorman sada favorit za titulu, od koje su Celjani, izgleda, digli ruke. U Bundesligu su pustili i desnog beka Gregu Krečiča.

- Veselim se nastupu u najjačkoj ligi na svijetu, ispunio mi se dječački san - rekao je Ivanković kojeg vide kao nasljednika za Litavca Truchanovičiusa.

Idi na 24sata

Komentari 3

  • @$1995 14.02.2024.

    Zasluzuje da ga se isproba na lijevom vanjskom , imamo 5-6 vrhunskih lijevih vanjskih u nadolazecim godinama , Lucin , Sarac , Ivankvovic , Jaganjac

  • Brooke02224 13.02.2024.

    Ocijenite moju 18+ golu fotografiju -> NU21.FUN

Komentiraj...
Vidi sve komentare