To je to što me zanima!

Hrvati će moći kupiti oko osam tisuća ulaznica!

Ukupno 36 posto ulaznica za Euro ide u javnu ponudu, no pola će dobiti navijačke skupine i udruge iz Hrvatske i inozemstva, rekli su u HNS-u
Vidi originalni članak

U Uefinoj javnoj ponudi moglo se nabaviti 32 posto ulaznica, a sponzori su dobili 14 posto. Mi smo odlučili u javnu ponudu uvrstiti 36 posto ulaznica, a sponzori HNS-a dobit će 11 posto, izvijestio je Nikša Martinac, koji je u HNS-u zadužen za ulaznice.
Izgledalo je na prvi pogled revolucionarno, no i ovdje postoji kvaka. Naime, od tih 36 posto polovica je rezervirana za navijačke skupine i udruge iz zemlje i inozemstva pa će na internetu oni koji nisu članovi nekih od njih moći nabaviti samo 18 posto ulaznica. To u brojkama izgleda ovako - za utakmicu s Austrijom na internetu će biti 1850 karata, za Njemačku i Poljsku po 1080, za četvrtfinale i finale također 1850, a za polufinale 1080 ulaznica. Ukupno će, dakle, Hrvati za šest utakmica - dođemo li do finala - moći kupiti oko 8000 ulaznica.
Istih 36 posto ulaznica dobit će i tzv. nogometna obitelj, što obuhvaća članove Izvršnog odbora, županijske saveze, klubove...
Internetska prijava počinje već u ponedjeljak na HNS-ovu internet siteu www.hns-cff.hr, a još se ne zna hoće li pojedinac moći kupiti četiri ili samo dvije ulaznice.

PODJELA ULAZNICA...
• Igrači i stručni stožer podijelit će oko 11 posto ulaznica
• Ukupno 94 ulaznice moći će dobiti osobe s invaliditetom
• Najjeftinija ulaznica za susrete u skupini je 347 kuna, a za finale 1234 kune

Idi na 24sata

Komentari 1

  • poštar 193 16.02.2008.

    Sram vas bilo Markovicu i Srebricu!!! Opet ce pravi navijaci ostati pred televizorom!!!!!

Komentiraj...
Vidi sve komentare