To je to što me zanima!

Hrvati deklasirali Crnogorce: U Firenci "kockasti" slavili s 11-5

U dvoboju dviju ponajboljih vaterpolskih nacija na svijetu Hrvatska je reprezentacija u Firenci nadigrala Crnu Goru 11-5 u 2. kolu B-skupine finalnog turnira Svjetske lige...
Vidi originalni članak

Hrvati su bolje krenuli u utakmicu dobivši prvu četvrtinu 4-1, a prednost su nastavili nemilosrdno povećavati do kraja utakmice. Po četvrtinama je bilo 4-1, 2-2, 2-1 i 3-1 za Hrvate. Po dva su gola za pobjednike postigli Burić, Bošković, Joković i Sukno, dok su po jedan dodali Paškvalin, Obradović i Buljubašić.

Ovom su pobjedom igrači Ratka Rudića praktički osigurali prvo mjesto uoči četvrtfinala koje je na rasporedu u petak. Preostaje im još sutra (četvrtak) odigrati dvoboj protiv nedoraslih Kanađana.

Osim sjajne igre Rudićevih izabranika neočekivano visokom porazu momčadi Petra Porobića kumovale su ozljede. Crnogorci su na završni turnir u Firencu stigli bez ozlijeđenih nositelja igre Ivovića, Zlokovićai Paskovića, dok im se u utorak protiv Kanađana ozlijedio kapetan Nikola Janović, tako da niti on nije zaigrao protiv Hrvata.

Vaterpolska Svjetska liga, završni turnir, B-skupina, 2. kolo:

Hrvatska – Crna Gora 11-5

Redoslijed: 1. Hrvatska 6, 2. Crna Gora 3, 3. Kanada 0 (-1), 4. Australija 0 (-1)

Idi na 24sata

Komentari 19

  • lisac1 23.06.2011.

    Danas sam uložio 1000+ na Hrvatsku i zaradio 650kn.A zašto?Juče čitam Ratkovu izjavu u SN.Crnogorci dolaze bez 3 najbolja igrača a i da su ostali igrači u sukobu sa Porobićem.Još kad su Kanadu tukli samo 2 razlike rekoh sam sebi riskiraj soma.Isplatilo se.Hoču reči nisu Crnogorci več Srbi glavni konkurenti za prvo mjesto i direktan odlazak na OI.Zato našima svaka čast i hvala im na donesenoj mi zaradi ali polako ljudi,bez euforije.

  • Glagoljica 22.06.2011.

    Poštovani, Vaš komentar prekršio je pravilo broj 2 naših pravila komentiranja. Za ovaj prekršaj sankcija je teža opomena. Trenutno imate 0 lakih opomena i 1 težu opomenu u posljednjih tjedan dana. Ako sakupite tri, vaš korisnički račun bit će privremeno blokiran.

  • petronije 22.06.2011.

    Samo se radujte ,a kada se bude igralo sa Srbijom onda ćete kukati kao ranjeni!!!!

Komentiraj...
Vidi sve komentare