To je to što me zanima!

VIDEO Idila: Hrvati i Kosovari zagrljeni pjevaju na ulicama

Kosovo, Kosovo i Hrvatska, Hrvatska, ori se ulicama Skadra prije večerašnje utakmice Kosova i Hrvatske. Navijači dvije reprezentacije zagrljeni čekaju susret
Vidi originalni članak

Čim smo stigli u Skadar, sjeli smo u kafić u središtu grada. Nismo ni naručili pivo, a odmah su nam prišli Kosovari i zamolili za zajedničku fotografiju, ispričao nam je jedan od brojnih hrvatskih navijača u Skadru.

POGLEDAJTE VIDEO:

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

Pjesma, fešta, zajedničko fotografiranje, besplatni kolači i sladoledi... To je samo dio folklora koji je obilježio uvertiru u susret Kosova i Hrvatske. Nema problema, nema tučnjava, nema razbijanja boca, čaša i slične scenografije, koja je, nažalost, znala obilježiti gradove u kojima je gostovala hrvatska reprezentacija.

- Pivo je 130 leka, a 137 leka je 1 euro. Znači, oko osam kuna i to u najboljim kafićima. Osiguranje oko hotela gdje je smještena reprezentacija je ogromno, no u gradu nismo vidjeli niti jednog policajca - javili su nam se navijači iz Skadra.

Hrvati i Kosovari zajedno sjede za stolom i navijaju.

- Kosovo, Kosovo, Hrvatska, Hrvatska - pjevaju zagrljeni navijači obje reprezentacije.

Idi na 24sata

Komentari 199

  • Budni 07.10.2016.

    Nikad se nisam tako dobro proveo na gostujući utakmici! Sve ama sve ke bilo super!!

  • Shogun 06.10.2016.

    Svako tko je služio JNA zna o čemu se radi,sa srbima smo ratovali pa ih ne volimo,ali kao ljudi srbi su neuporedivo bolji od albanaca.Većin komentatora na ovom portalu su mlađe dobi i pišu i provociraju jer je to danas među njima samima fora.

  • CakicSRB 06.10.2016.

    Ja znam da vas sa siptarima veže mržnja prema srbima ali kako bre možete biti sa njima toliko bratski dobri i ako ništa zajedničkog kao nacija nemate osim te mržnje...stvarno bih voleo da mi neko pojasni ako ima nečeg višeg medju vama...koja je to ljubav

Komentiraj...
Vidi sve komentare