To je to što me zanima!

'Hrvati imaju patriotizam i nacionalizam, a mi i ostali ne'

Izbornik srpske nogometne reprezentacije Ljubiša Tumbaković nahvalio je Hrvatsku uoči doigravanja u kojemu se "orlovi" nadaju putu prema Euru, a rezultat će znati u ožujku 2020...
Vidi originalni članak

"Hrvati imaju nešto što nitko drugi u regiji nema, a to je pripadnost državi, patriotizam, nacionalizam", nahvalio je "vatrene" Ljubiša Tumbaković, izbornik srpske nogometne reprezentacije koja će u ožujku u playoffu saznati ide li na Euro 2020. 

- Engleska je momčad u sportskoj tranziciji, stvara ekipu koja radi rezultat i to je pokazala na zadnjem Svjetskom prvenstvu. Jaka liga iz koje dolaze sjajni pojedinci, sve je jasno - rekao je Tumbaković o Engleskoj, a onda zaključio:

- Ne bojim se niti jednih niti drugih. Mislim da s obje momčadi možemo igrati i siguran sam da bi nam u tom slučaju bilo lakše nego u doigravanju.

Srbi će kroz doigravanje tražiti ulaznicu u Skupinu D u kojoj su Hrvatska, Češka i Engleska.

 

 

 
Idi na 24sata

Komentari 53

  • kormilar 03.01.2020.

    Prije je ovdje riječ o čistoj nostalgiji, gospodine Tumbaković! Naime, Hrvati "domoljubi" a posebno oni sa dvojnim državljanstvom, koji žive ili su do 1991. živjeli u dijaspori vole svoju domovinu Hrvatsku, ali taj svoj nacionalizam i patriotizam prema njoj pokazuju na vrlo čudan način! Naime pljačkaju je do daske, plaćaju porez u dijaspori, a niti jedan od njih svoj novac nebi uložio u Hrvatsku! Dakle očito je u pitanju vrlo velika ljubav! Da nije tako nebi se Hrvatska po svim ekonomskim pokazateljima sada nalazila pri dnu EU!

  • egzekutor još jači 02.01.2020.

    ovaj je već popio petardu u Maksimiru s partizanom

  • egzekutor još jači 02.01.2020.

    ovaj je već popio petardu u Maksimiru s partizanom

Komentiraj...
Vidi sve komentare