To je to što me zanima!

Hrvati kapetani: Od Ćorluke u Rusiji do Sube u Francuskoj...

Vedran Ćorluka je na otvaranju nove sezone u Rusiji vodio Lokomotiv Moskvu kao kapetan. Srna je kapetan u Šahtaru, a Goal je napravio galeriju Hrvata kapetana...
Vidi originalni članak

Vedran Ćorluka u nedjelju je na otvaranju nove sezone u ruskom nogometu bio kapetan Lokomotiv Moskve. Njegov je klub slavio na gostovanju kod Mordovije 1-0, Ćorluka je odigrao cijelu utakmicu i dobio je žuti karton.

Hrvatski reprezentativac ove će godine svoju momčad u nove pobjede voditi s kapetanskom trakom oko ruke. Nije jedini hrvat kapetan u stranim klubovima. 

U galeriji Goal.coma nalaze se Darijo Srna, Ivica Vrdoljak, Danijel Subašić... 

Srna je dugogodišnji kapetan ukrajinskog kluba i pravi vođa na terenu. Ivica Vrdoljak je nakon nešto više od mjesec dana u poljskoj Legiji preuzeo kapetansku vrpcu i ne skida je već petu godinu.

Danijel Subašić kapetan je u Monacu kad nema Jeremyja Toulalana...

Idi na 24sata

Komentari 17

  • It's kišing 20.07.2015.

    Hahaha... Šnidariću pa nije valjda da je došlo vrijeme da ispoštujete ljude zbog istine...i to bez jedne jedine proste riječi... Hahaha koja ste vi smijurija...

  • 20.07.2015.

    Kao prvo Monacov dokapetan nije Subašić nego Valerie German. Subašić je tek treći izbor.. Tako da ovaj članak pada u vodu u startu..

  • bvb1988 20.07.2015.

    80 % ovih likova nije ni rodjeno u Hrv

Komentiraj...
Vidi sve komentare