To je to što me zanima!

Hrvati nakon drame prošli u četvrtfinale Lige prvaka!

U četvrtak će uzvratne dvoboje međurunde igrati mađarski predstavnici Veszprem i Pick Szeged, tu Veszprem ima veliku prednost 36-23 iz prve utakmice, te danski rivali GOG Gudme i Aalborg
Vidi originalni članak

Rukometaši njemačkog Kiela i poljske Wisle iz Plocka izborili su plasman u četvrtfinale Lige prvaka u srijedu.

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

Kiel je prošao među najboljih osam usprkos 31-32 domaćem porazu od Dinama iz Bukurešta u uzvratnom dvoboju međurunde jer je u prvoj utakmici u Rumunjskoj slavio sa 41-28. Kapetan hrvatske reprezentacije Domagoj Duvnjak nije se upisao u strijelce za Kiel, dok je na drugoj strani Ante Kuduz, hrvatski rukometaš s rumunjskom putovnicom, zabio pet golova Nijemcima. 

Hrvati nakon drame do četvrtfinala 

Mnogo je dramatičnije bilo u Nantesu gdje je Wisla prošla dalje boljim izvođenjem sedmeraca. Uzvratni susret Nantesa i Wisle okončan je rezultatom 25-25, a kako su ova dva suparnika remizirala i u prvoj utakmici u poljskoj kada je bilo 32-32 o ukupnom pobjedniku su odlučivali sedmerci prilikom kojih je poljski sastav bio uspješniji sa 5-4.

Tin Lučin i Lovro Mihić postigli su po četiri gola za Wislu, a Lučin je bio i jedan od uspješnih izvođača sedmerca po završetku utakmice, dok se Leon šušnja nije upisao u strijelce.

U četvrtak će uzvratne dvoboje međurunde igrati mađarski predstavnici Veszprem i Pick Szeged, tu Veszprem ima veliku prednost 36-23 iz prve utakmice, te danski rivali GOG Gudme i Aalborg, a u uzvrat Aalborg ulazi s prednosti 30-28.

Izravni plasman u četvrtfinale izborili su Barcelona, Magdeburg, Paris SG i Kielce.

POGLEDAJTE S KOJIM NOGOMETAŠEM BI ZAGREPČANI IZAŠLI U KLUB

Idi na 24sata

Komentari 1

  • BILA BOJA JE BOJA 30.03.2023.

    Hrvati nakon drame prosli u cetvrtfinale.....? Imam osjecaj da citam kurir a ne novinu koja izlazi u Hrvatskoj.

Komentiraj...
Vidi sve komentare