To je to što me zanima!

'Hrvati, poljubite me u dupe, ja sam stvorio Dražena i Tonija'

Zoran Moka Slavnić, jedan od najboljih europskih razigravača 80-ih godina, nedavno ušao u Kuću slavnih, reagirao je na komentare iz hrvatskih košarkaških krugova...
Vidi originalni članak

Zoran Moka Slavnić ušao je u Fibinu Kuću slavnih. Nekadašnji srpski razigravač, prema Fibi, među 50 najboljih igrača 1991. godine, burno je reagirao na ocjene iz hrvatskih košarkaških krugova. Slavniću su zasmetali komentari da je Toni Kukoč trebao ući u Kuću slavnih prije njega.

- Te maloumnike iz Hrvatske pitao bih znaju li što je rodni list. Pa Kukoč je mlađi od mene 19 godina. Zašto se boje da i on neće ući? Hrvati me trebaju ljubiti u stražnjicu. Ja sam za njihovu košarku učinio više nego svi oni zajedno. Ja sam napravio Dražena, Rađu i Kukoča - rekao je Slavnić, prenose beogradske Naše novine.

Slavnića je posebno razbjesnio poziv HRT-ovog novinara Slavka Cvitkovića.

- Rekao sam mu: "Ustašo, rat je završio". To sam rekao jer je Cvitković na proslavi Oluje sjedio na tenku i u deliriju plakao. To vam je kad netko hoće biti veći katolik od pape - komentirao je Slavnić.

Idi na 24sata

Komentari 412

  • Spec 02.06.2013.

    To mu je trauma od vremena kada ga je Bruno Marcelić išaketao .

  • rođo101 02.06.2013.

    samo ću ti odgovorit nek te mama poljubi u tu četničku guzicu.rat još nije završen zbog takvih četnika kao što si ti!

  • NedTicak 02.06.2013.

    Ma tome je imbecilu oduvijek falila daska u glavi. Sjecam se kako je usred BG osamario novinarku BBC-a, koja je jos dobro i prosla kada se uzme da je Slavnicev sin otisao korak dalje i ubio covjeka. Hej seljacino jedna, nisu hrvatske guzice da ih srbljad ljube. Luksuz za vas, ljubite Albance sa Kosova u dupe.

Komentiraj...
Vidi sve komentare