To je to što me zanima!

'Hrvati prestari? Ma dajte, pa njima je čak i Kovačić na klupi!'

Možda sam i ja prije godinu dana mislio da su malo stari, no oni su se jako dobro oporavili nakon Svjetskog prvenstva. Znamo koliko je kvalitetan njihov vezni red, rekao je Gareth Southgate
Vidi originalni članak

Englezi su zadovoljni svojom skupinom na Euru 2020. u kojoj se nalazi i Hrvatska. Neki od novinara 'vatrene' su već otpisali zbog njihovih godina, no engleski izbornik Gareth Southgate prilično je oprezan. Hrvatsku je samo - nahvalio!

PREDSTAVLJAMO STADIONE Vatreni u Londonu i Glasgowu, ulaznice od 50 do čak 185 eura

- Možda sam i ja prije godinu dana mislio da su malo stari, no oni su se jako dobro oporavili nakon Svjetskog prvenstva - započeo je Southgate pa prokomentirao individualnu kvalitetu naše reprezentacije:

- Znamo koliko je kvalitetan njihov vezni red. Pa igrač poput Kovačića im je na klupi! To sve govori! To je vrhunska reprezentacija.

Southgate je i svjestan situacije oko svoje momčadi. Očekivanja su puno veća nego uoči SP-a:

- Moramo to prihvatiti, a znam i da imamo puno toga na čemu možemo graditi daljnji napredak. Ipak, samokritični smo, no radije bismo bili momčad koja je favorit nego neka koja nema šanse zbog loših utakmica.

ENGLESKI MEDIJI Englezi: Ma izbjegli smo noćnu moru! Ali Češka nas frustrira...

Hrvatska je uz Engleze još i u skupini s Češkom, a engleski mediji većinom su zadovoljni zbog toga što su izvukli 'vatrene' i izbjegli užasan scenarij. Treća momčad u skupini još nije odlučena, a dok se Englezi nadaju Škotima, većina Hrvata voljela bi - Srbiju.

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

Idi na 24sata

Komentari 70

  • Jole41 01.12.2019.

    Daj nam Bože da Mandžo potpiše brzo za neki klub u vrati se u repku....trebamo našeg Mandžu tamo , to je ratnik od glave do pete. S njim smo 30% jači

  • jumanjii 01.12.2019.

    Englezima je uvjek pogubno kada omalovažavaju druge a sebe vide kao neku silu no do sada nisu osvojili ništa osim svjetsko prvenstvo 1966 godine u sopstvenoj državi

  • Exterminator 01.12.2019.

    Kovačić će vječno grijati klupu u repki , čak i kad Luka i Rakitić odu

Komentiraj...
Vidi sve komentare