To je to što me zanima!

Hrvati prisutni u svim ligama, među strijelcima čak i Ćorluka

U prijateljskim susretima engleskih momčadi među strijelce su se upisali i hrvatski igrači. Klasnić je zabio za Bolton dok je za Tottenham gol postigao Vedran Ćorluka
Vidi originalni članak

Hrvatski nogometaš Ivan Klasnić bio je prvo ime prijateljske utakmice između njegovoga Boltona i engleskog petoligaša Newport Countyja. Bolton je pobijedio 3-1, a Klasnić je postigao dva pogotka.

Već do 20. minute su gledatelji vidjeli po pogodak na obje strane, a onda je na scenu stupio Klasnić, te je golovima u 21. i 45. minuti donio Boltonu vodstvo od 3-1, a taj se rezultat nije mijenjao do samog kraja.

Još se jedan hrvatski nogometaš upisao u strijelce u subotu. U pitanju je Vedran Ćorluka čiji je Tottenham pobijedio novog engleskog drugoligaša, Brighton Hove Albion s 3-2. Hrvatski obrambeni igrač je zabio u pretposljednjoj minuti prvog dijela za tadašnjih 2-1 Tottenhama.

Od ostalih prijateljskih utakmica dosad završenih u subotu izdvojimo da je Chelsea s 2-0 pobijedio Aston Villu uz pogotke McEachrana u 1. minuti, te Španjolca Fernanda Torresa u 59. minuti.


Prijateljske utakmice:

Newport County - Bolton 1-3

Brighton Hove Albion - Tottenham 2-3

Chelsea - Aston Villa 2-0

Idi na 24sata

Komentari 8

  • Neymar11 31.07.2011.

    hrvatski nogometaši su podcjenjeni, no dokazuju da su vrijedni ;)

  • Feliks6 30.07.2011.

    klasnić prva špica repke definitivno...the killerrrrrrr

  • torcida - baška voda 30.07.2011.

    Klasnić je vidim u nemiloj forbi, drago mi je :)) Jeli to Čorluki prvijenac??! ahahahhahahhahah :))

Komentiraj...
Vidi sve komentare