To je to što me zanima!

Hrvati protiv Crne Gore: Nikad ih nismo dobili u nokaut fazi...

Nema sumnje da smo posloženiji i kompletniji od Crnogoraca. Imamo dužu i jaču klupu, više rješenja i to moramo iskoristiti, rekao je hrvatski izbornik Ratko Rudić
Vidi originalni članak

Crnogorci su najteži mogući suparnik kojeg smo mogli dobiti u četvrtfinalu, rekao je izbornik Ratko Rudić. 

I dobro zna o čemu priča. Hrvatska nikad u nokaut utakmicama nije uspjela svladati Crnogorce. Hrvatska je “stradala” u polufinalu EP-a 2008. u Malagi, a potom u četvrtfinalu na OI u Pekingu. Ne treba ni zaboraviti da su šokirali Hrvatsku usred Zagreba na prošlogodišnjem EP-u.

- U Šangaj smo došli osigurati vizu za London i osvojiti odličje. Cilj ostaje isti bez obzira na to tko je s druge strane bazena - istaknuo je hrvatski izbornik Ratko Rudić.

Utakmica se igra sutra u 10.40 sati. 

Iako su došli bez najboljeg centra svijeta Zlokovića te Paskovića i M. Janovića, Crnogorci su pokazali da su i dalje vrhunski igrači.

- Nema sumnje da smo posloženiji i kompletniji od Crnogoraca. Imamo dužu i jaču klupu, više rješenja i to moramo iskoristiti - pojasnio je Rudić, kojeg ipak može mučiti manjak jakih utakmica na Svjetskom prvenstvu.

Hrvatska je igrala protiv Brazila, Kanade i Japana, a Crnogorci protiv Kazahstana, Mađarske, Španjolske i Rumunjske.

- Nema to veze, dobro poznajemo Crnogorce. Ključno će biti iskoristiti sva naša oružja, a u tom slučaju rezultat će biti dobar.

Idi na 24sata

Komentari 8

  • dusansk 25.07.2011.

    1.Srbija, 2. Crna Gora, 3. Madjarska.......

  • peguy7 25.07.2011.

    ..I to sad objaviš a čekam njih i mađare na listu..:))..ajde neka bit će sutra +3 za nas..

  • RadekBejble 25.07.2011.

    ma prolazimo,za sve postoji prvi put :))

Komentiraj...
Vidi sve komentare