To je to što me zanima!

Hrvati su hit u Hamburgu, snimao ih čak i Eurosport!

Sva trojica smo super prijatelji i to je najvažnije. Toliko smo super da mi Lacković nije ni zamjerio što sam ga izbacio iz njegova stana, rekao je Vori
Vidi originalni članak

Grad je prekrasan. Klub savršen. Drago mi je što smo svi odabrali ovaj klub. Super mi je što živim u istoj zgradi gdje i Vori, rekao je Domagoj Duvnjak, kojeg je za rekordnih 1,2 milijuna eura kupio njemački div - HSV. Trojica Hrvata velika su priča u Hamburgu. Od jučer i na elitnom Eurosportu, koji ih je posjetio na sjeveru Njemačke.
- Sva trojica smo super prijatelji i to je najvažnije. Primjerice, toliko smo super da mi Lacković nije zamjerio što sam ga izbacio iz njegova stana - šalio se Igor Vori, a potom nadovezao Blaženko Lacković:
- Imao je sreće da sam se preselio u drugi stan u gradu. Dobar je dečko pa mu to nisam nešto ekstra naplatio - nasmijao se.
Blaženko je oduševljen što su mu u klub došla još dvojica hrvatskih rukometaša.
- Donijeli su kvalitetu više našoj igri i to je jasno svima koji nas gledaju. Start u sezonu prošao je za nas uglavnom dobro, s tim da su obojica već naznačili o kakvim se pojačanjima radi. I jedan i drugi odradili su odličan posao - izjavio je 28-godišnji Blaženko.
Duvnjak je govorio i o poteškoćama koje je imao pri napuštanju hrvatskog prvaka.
- Ljudima u Zagrebu nije bilo drago kad su shvatili da želim ići. Morao sam raditi s drugom momčadi, ali sve sam to nadoknadio i sada uživam - zaključio je Domagoj.

DUVNJAK ŽELI NASLOV LIGE PRVAKA VEĆ OVE GODINE
Došao sam u Hamburg da bih igrao rukomet na najvišemu mogućem nivou. Dok sam igrao u Zagrebu, najviše sam se radovao igranju u Ligi prvaka. I zato želim osvojiti titulu Lige prvaka. Možda već ove sezone, rekao je Domagoj Duvnjak.

Idi na 24sata

Komentari 5

  • killer02 21.11.2009.

    sretno sretno sretno sretno!!!!! igrajte za njih ko za badel!!!!!

  • killer02 21.11.2009.

    administratoru PEDERU nisi valjda mislio da sam te zaboravio!!!! GLUPANE

  • JAX 20.11.2009.

    cromburg ne hamburg

Komentiraj...
Vidi sve komentare