To je to što me zanima!

'Hrvati su nas htjeli tući nakon meča, umislili su da je ovo UFC'

Samo da znate da su nam nakon meča u parovima, treneri protivnika prijetili fizičkim napadom. Sve zato što sam se izmicao i pogodio ih lopticom, objavio je Kyrgios na Twitteru
Vidi originalni članak

Nikola Mektić i Mate Pavić bili su prvi nositelji i glavni favoriti za osvajanje Australian Opena, no domaći predstavnici Thanasi Kokkinakis i Nick Kyrgios izbacili su naš tandem već u drugom kolu.

Kyrgios se opet ludirao na terenu, malo i provocirao gestama, što je zasmetalo našim tenisačima, koji su poslije meča imali što za reći publici. A sada je 115. igrač svijeta optužio trenere Mektića i Pavića za prijetnje poslije meča!

- Samo da znate da su nam nakon meča u parovima, treneri protivnika prijetili fizičkim napadom. Tenis je mekan, mekan sport. Sve zato što sam se izmicao i pogodio ih lopticom - napisao je Kyrgios na Twitteru, dok se njegov kolega u parovima nadovezao:

- To je bilo ludo. Ljudi su umislili da smo u UFC-u.

Inače, Mektićev trener je Goran Orešić, dok je Pavićeva trenerica službeno sestra Nađa, a na koga su Australci točno mislili, zasad ostaje nepoznanica.

- Prilično su glasni i naravno da navijaju za svoje, ali ne bi ih 'ubilo' da pokažu poštovanje i prema protivnicima, drugim igračima. Vidjeli smo kako je bilo i u meču Kyrgiosa s Medvjedevom. Takvi su ovdje, navikli smo, ali kao što sam rekao, ne bi bilo zgorega da pokažu malo poštovanja - rekao je nakon meča Mate Pavić.

Idi na 24sata

Komentari 40

  • matrixneo 23.01.2022.

    U dublu, ako jedan igrač udari protivnika lopticom, treba vratiti odmah i to udariti lopticom drugog igrača, ne onog koji je je to prvi napravio. U ovom slučaju trebali su gadjati Kokkinakisa i to što jače, pa neka on razgovara s Kyrgiosom o tome da li da nastavi udarati lopticom nekoga iz hrvatskog para. Takva su nepisana pravila u američkom baseball-u. 

  • dusansk 22.01.2022.

    Stvarno ste zanimljiva nacija. Nikad niste izgubili jer je protivnik bolji, uvek su krive sudije, navijaci, kiša, visina trave, korona.....

  • VolbeatDbv 22.01.2022.

    Nije kriv on, već sudac, i naravno naši - koji su mentalno bili katastrofa, kada su dopustili da ih ovaj lik i publika izprovociraju. Neka se ugledaju na Medvedeva, koji je kulturno začepio i Nicka a pogotovo publiku na kraju tijekom intervjua s Courierom.

Komentiraj...
Vidi sve komentare