To je to što me zanima!

'Hrvati su navijačke zvijeri, ali neki se baš ne znaju ponašati'

Ovdje ima 20.000 hrvatskih navijača, no ja imam najseksi stražnjicu na Balkanu, pohvalio se skromni Mario iz Splita, skinuo gaće i hrabro otkrio svoj ponos
Vidi originalni članak

E sad smo vidjeli baš sve od hrvatskih navijača. Nakon bujnih grudi dvije raskalašene navijačice muški dio društva odgovorio je spuštenim gaćama. No da dame ipak ne bi bile bolje pobrinuo se još jedan navijač u kockastom koji je kameri pokazao golu stražnjicu. O ukusima se ne raspravlja, no prizor je doista degutantan. Slaže se s tim i novinar njemačkog portala RevierSport.

- Dugo neću zaboraviti ono čemu sam jučer svjedočio. Trg u Poznanju okupirali su Hrvati, gdje god sam se okrenuo bile su crveno - bijele kockice. No iako su Hrvati prave navijačke zvijeri, moram reći da se neki doista ne znaju ponašati - napisao je novinar spomenutog portala u tekstu pod naslovom 'Tko ima najseksi stražnjicu na svijetu?'

Jedan poljski umirovljenik požalio se kako Hrvata ima posvuda te da svugdje slave. Policajac je, pak, također potvrdio kako se neki  ne znaju ponašati no da je najvažnije da nema incidenata. Mario iz Splita poželio je vidjeti svoju golu guzu u njemačkim medijima, a RevierSport mu je to i ispunio.

- Ovdje ima 20.000 hrvatskih navijača, no ja imam najseksi stražnjicu na Balkanu - pohvalio se skromni Mario i otkrio svoj ponos.

Idi na 24sata

Komentari 188

  • cooliq180 16.06.2012.

    Tko ju je bacio Srbin

  • cromen21 16.06.2012.

    Kladim se da je ova guzica smrdila za poludit

  • smart-rma-girl 15.06.2012.

    zašto je to u rubrici sport?!

Komentiraj...
Vidi sve komentare