To je to što me zanima!

Hrvati su 'prekrili' Kalinjingrad megazastavom od 100 metara

Vjerojatno najveća navijačka zastava svijeta stigla je u Kalinjingrad! Zastava je dugačka gotovo 100 metara, a na nju je utrošeno 10 kilometara konca. Zbog veličine, ne smije na stadion
Vidi originalni članak

Apsolutna ludnica u centru Kalinjigrada!

Hrvatski navijači dominiraju uoči večerašnje utakmice protiv Nigerije. Očekuje se da će na tribinama biti oko 10.000 naših navijača koji su preplavili ulice. 

Stigla je i megazastava, vjerojatno najveća navijačka zastava na svijetu od  gotovo 100 metara.To je zapravo nadograđena zastava, koja je prvi put sašivena 2004. za Europsko prvenstvo u Portugalu.

Naši navijači razvili su je na Trgu pobjede, u blizini je i hotel gdje su smješteni Vatreni.

Za svako iduće veliko natjecanje je rasla. Dečki su s njom prošli Njemačku, Austriju, Poljsku, Brazil i Francusku. Vijorila se prije dvije godine ispod Eiffelova tornja, ali ova, ruska verzija dvostruko je veća, na nju su utrošili deset kilometara konca!

Zastava je dugačka 96 metara, široka 10 i pol te ima 448 kvadratića.

VIDI OVO: 11 šokantnih činjenica o Svjetskom prvenstvu u nogometu!

 

Sada napokon i ti možeš nositi majicice iz najslušanijeg navijačkog  spota "Moja
Croatia". Od danas ih možeš kupiti na stranici ŽUTI KLIK 
Zgrabi svoju majicu što prije jer zalihe su ograničene! 

 

Idi na 24sata

Komentari 40

  • jebonick 16.06.2018.

    Tamo Netko.. a koja je poanta kad ti i tvoji šetate gradom sa zastavom duginih boja..??

  • maksip24 16.06.2018.

    Ajmo dečki! Možemo mi to! Srca naša tuku uz vas! Samo 100%! I sada i protiv Argentine i protiv Islanda. Bez apsolutno ikakvih kalkulacija!

  • maksip24 16.06.2018.

    Naprijed naši, naprijed Hrvatska. Učinite nas ponosnima. Navija za vas cijela Hrvatska, i to ona prava, autohtona koja živi na ovim prostorima, a ne ona lažna ustaška koja crta ustaške simbole, glasa za uljebe, rođake, Mamiće i slične. Naprijed Modrić, naprijed Raketa, naprijed Rebić! Uz vas kucaju naša srca kao i svake utakmice kad igrate! "Žrtva, trening, odricanje, strast, Bog i Hrvati, domovina, čast. Neponovljiv flow koji trga bass, mi smo Hrvati, potražite spas. Valovi, tribine, promuknuti glas, Borbena formacija, kamikaze, gas. Razigravanje, akcija, brzi, precizni pass. Mi smo prvaci, kucnuo je čas."

Komentiraj...
Vidi sve komentare