To je to što me zanima!

"Hrvati su pričali sa sucima na jeziku koji mi ne razumijemo"

Iz norveškog tabora optužuju makedonski sudački par Načevski - Nikolov. Kažu da su Makedonci oslovljavali naše rukometaše nadimcima što je neprofesionalno...
Vidi originalni članak

Hrvatska je pomela Norvešku u borbi za broncu. Norvežani, koji su bili jedno od otkrića Europskog prvenstva, posustali su u dvije najvažnije utakmice. 

Kući se vraćaju s "drvenom medaljom", ali i s optužbama na račun sudačkog para iz Makedonije, Gjorgji Načevski - Slave Nikolov.

- Suci su klaunovi. Prema Hrvatima su se ponašali prijateljski. Oslovljavali su ih nadimcima - bijesan je bio norveški golman Ole Erevik.

- Nisu oni odlučili utakmicu, ali vulgarno je i neprofesionalno to što su pričali s Hrvatima nama pred nosom - dodao je Erevik.

Ljut je nakon utakmice bio i Espen Lie Hansen.

- Ovo nije prvi put da suci s našim suparnicima pričaju na jeziku koji mi ne razumijemo. To je bez veze, ali mi tu ne možemo ništa - rekao je Espen Lie Hansen, koji se zakačio sa Zlatkom Horvatom na utakmici.

- Bilo je neugodno gledati ga kako se baca po parketu. To sam mu i rekao nakon utakmice - dodao je Lie Hansen.

Tko gubi, ima se pravo ljutiti...

Idi na 24sata

Komentari 130

  • bare000 01.02.2016.

    pa ako niste razumijeli jezik,kK znate da su nase decke zvali nadimcima???govna skandinavska!!!

  • MAX 2010 01.02.2016.

    njima "nepoznat jezik" ...a mogli su u sklopu priprema obaviti tečaj pa bi razumjeli ili je norveški novi esperanto ? pa ga svi moraju koristiti ?........papci......

  • prajdali 01.02.2016.

    Ovo stvarno nije korektno.Kakva im je ovo priča.Rđavom .urcu i dlaka smeta.

Komentiraj...
Vidi sve komentare