To je to što me zanima!

Hrvati u Madridu: Dali smo tri plaće da proslavimo s Lukom

Nikola Potočki (30) i Zvonimir Sajko (33) prvi su Hrvati koji su stigli na Santiago Bernabeu. Ulaznice su platili 500 eura, a nekoliko sati uoči El Clasica preprodavači za ulaznice traže 1200 eura!
Vidi originalni članak

Pobijedi li Real u El Clasicu, prvenstvo će, u to smo uvjereni, biti riješeno. Šest bodova prednosti, uz utakmicu manje, Real sigurno ne bi propustio. Stoga, današnja pobjeda jamči naslov prvaka. Bio je to i glavni razlog za hrvatske navijače da potegnu do Madrida.

>> Messi šest Clasica bez gola, Zidane lovi rekord star 25 godina, Ronaldo Barci na Bernabeuu zabija samo iz penala, ključ je - Casemiro! A tu je i detaljna usporedba Modrića i Rakitića! Za koga navijate?

POGLEDAJTE VIDEO: Unutar muzeja Reala i pogled na Santiago Bernabeu

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

- Bio bi to prvi naslov prvaka Luke Modrića u Realu. Veliki smo navijači Reala i zbog toga smo se odlučili otići na El Clasico. Uzeli smo tri plaće unaprijed kako bismo sudjelovali u velikom slavlju Luke Modrića i Reala - kaže Nikola Potočki iz Zagreba.

Ulaznica za El Clasico odavno nema. Sada su na svoje došli 'tapkaroši' koji trljaju ruke.

- Ima ih na svakom uglu oko stadiona, gdje god se okrenete nude vam ulaznice. Neki turisti su kupili ulaznice za 1200 eura, no kad smo ih usporedili s našima, bile su potpuno drugačije. Morate odmah provjeriti na bar codu na ulazu u stadion. Sada se cijene dižu i do 1500 eura. Inače, u gradu je velika ludnica, slavi se od jutra, a oko stadiona je jako puno ljudi koji se šeću u Barceloninim dresovima. Najnormalnije se fotkaju, navijaju, nitko ih ne dira. Kod nas, nažalost, tako nešto ne može se vidjeti - kaže Potočki, koji je na stadion došao puno ranije, pa su mogli vidjeti sve. Tako je to u velikom klubu. Fotografirali su se u muzeju, svečanoj loži, travnjaku...

- Sjedili smo i na klupama na kojima će večeras sjediti treneri i rezervni igrači Reala i Barcelone - kaže Sajko. 

Idi na 24sata

Komentari 83

  • sokrekokre 02.05.2017.

    Ne možeš biti Hrvat i navijati za Real. Da nisu Delije, bre?

  • dado73 24.04.2017.

    Bolje da ste na kurve otišli, bar bi hebali, ovako su vas izhebali i još ste platili , jazavci....

  • sena2 24.04.2017.

    Nista cudno! Nasi gradjani vec 2 desetljeca idu na skijanje preko kartice!I ovi momci su isto napravili ali to je njihov novac i mogu s njim

Komentiraj...
Vidi sve komentare