To je to što me zanima!

Hrvati 'utrpali' Kinezima 16 golova u zadnjem kolu

Naši vaterpolisti su u zadnjem kolu uvjerljivo slavili protiv domaćina Kineza 16-4, a u četvrtfinalu će igrati protiv europskih prvaka Crnogoraca
Vidi originalni članak

Hrvatski vaterpolisti rutinski su odradili utakmicu protiv Kine u zadnjem kolu i uvjerljivo pobijedili 16-4. To ipak nije bilo dovoljno za prvo mjesto i u četvrtfinalu će igrati protiv europskih prvaka Crnogoraca. Ako prođemo u polufinale, igrat ćemo sa starim poznanicima Mađarima.
Ogled s Kinezima doista je bio jedna klasična eksibicijska utakmica. U prve dvije četvrtine Kina nisu uspjela zabiti niti jedan gol. Nakon prve četvrtine bilo je 4-0, nakon druge već 7-0.
Nakon male kreativne pauze u trećoj četvrtini, u kojoj je svaka momčad zabila po gol, prava golijada na red je došla u zadnjih osam minuta. Kinezi su zabili triput, naši čak osam puta. Najbolji naš strijelac bio je Samir Barać sa četiri gola, a tri je dodao Maro Joković. Po dva pogotka dali su Pavo Marković i Teo Đogaš.

OLIMPIJSKE IGRE, VATREPOLO, 5. KOLO, MUŠKI

SKUPINA B:
Hrvatska - Kina 16-4
Italija - Srbija 13-12
SAD - Njemačka 8-7
LJESTVICA: 1. SAD 8, 2. Hrvatska 8, 3. Srbija 6, 4. Italija 4, 5. Njemačka 4, 6. Kina 0

Idi na 24sata

Komentari 8

  • sasapref 19.08.2008.

    Malo je falilo da zabiju i 17,pa opet bi bili drugi :))

  • kristian_0s 18.08.2008.

    BARAKUDE*...sorry...

  • kristian_0s 18.08.2008.

    a Bošković nema brkove... svi imaju brkove...a on i joković nemaju...:) šalim se...BRKUDE...samo naprijed..slijedeći su crnogorci...U BOJ,U BOJ!!

Komentiraj...
Vidi sve komentare