To je to što me zanima!

Hrvatice 'pomele' Luksemburg, osigurale ostanak u skupini...

Hrvatska Fed Cup reprezentacija pobjedom nad Luksemburgom 3-0 osigurala je ostanak u Skupini 1. Uvjerljivo su slavile Martić i Vekić te u parovima Martić i Jurak
Vidi originalni članak

Hrvatska reprezentacija uvjerljivo je svladala Luksemburg u susretu 2. kola u grupi A na turniru Skupine 1 Fed Cupa koji se održava u Budimpešti. U prva dva pojedinačna meča Petra Martić i Donna Vekić ukupno su protiv Claudine Schaul i Anne Kremer izgubile samo sedam gemova, pa dvojbe o pobjedniku ovog susreta uopće nije bilo. Martić je pobijedila rezultatom 6-2, 6-2, a Vekić je bila bolja rezultatom 6-1, 6-2. U okršaju parova Petra Martić i Darija Jurak su sa 6-0, 6-1 bile bolje od Tiffany Cornelius i Sharon Pesch, čime su konačni rezultat susreta zaokružili na 3-0.

- Očekivali smo pobjedu, do nje smo i došli. Sve djevojke su odlično odigrale protiv igračica koje jesu klasa ispod, ali se i u takvim mečevima treba potruditi. Uostalom, dan ranije se Belgija itekako namučila s tim istim Luksemburgom koji smo mi pobijedili uvjerljivo - rekla je izbornica Iva Majoli.

Nakon dva odigrana kola Nizozemska je prva s omjerom 2-0 i bez obzira na rezultate posljednjeg kola u petak sigurno će biti pobjednik skupine. Hrvatska i Belgija imaju omjer 1-1, a Luksemburg je posljednji s omjerom 0-2 i čak ni da iznenadi Nizozemsku ne može se maknuti s četvrtog mjesta. To znači da okršaj Hrvatske i Belgije nema nikakvo natjecateljsko značenje, odnosno, i jedna i druga reprezentacija i iduće će godine nastupati u ovom rangu Fed Cupa.

Hrvatska - Luksemburg 3-0: Martić - Schaul 6-2, 6-2, Vekić - Kremer 6-1, 6-2, Marić, Jurak – Cornelius, Pesch 6-0, 6-1. 

Idi na 24sata

Komentari 7

  • Bad Blue Boy 06.02.2014.

    A da su i one koga dobile...

  • NEmigrantima 06.02.2014.

    ajd neka je i donna uspjela pobijediti nekoga nakon pola godine bez pobjede ...

  • user_81815 06.02.2014.

    Predobra je ova Donna :) i fizicki i sportski.

Komentiraj...
Vidi sve komentare