To je to što me zanima!

Hrvatska dobila Makedoniju i izborila dodatne kvalifikacije!

Sjajan podvig napravili su futsal reprezentativci Hrvatske. Dobili su Makedoniju s 3-2 te tako izborili najmanje dodatne kvalifikacije za Euro koji će se odigrati u Belgiji...
Vidi originalni članak

Hrvatska futsal reprezentacija u drugom kolu kvalifikacija za Euro pobijedila je Makedoniju 3-2 u dramatičnoj utakmici skupine 4. Ovom pobjedom izborili smo najmanje dodatne kvalifikacije jer nas u posljednjem trećem kolu očekuje utakmica protiv vladara u ovom sportu. Španjolaca. Oni su ujedno i domaćini kvalifikacija.

Ne možemo biti lošiji od drugog mjesta koje vodi u dodatne kvalifikacije. U prvom kolu Hrvatska je razbila Švedsku 7-0. Španjolci su se također poigrali sa Šveđanima pa tako Makedonija i Švedska nakon dva kola imaju nula bodova, a Španjolska i Hrvatska imaju po šest bodova. Međusobna utakmica odlučivat će o pobjedniku skupine. 

U pet minuta utakmice protiv Makedonije palo je čak četiri gola. Do 23 minute bilo je 0-0. No onda Marinović zabija za 1-0. Makedonija izjednačava, a Marinović drugim golom ponovno vraća prednost Hrvatskoj.

Makedonija se vraća autogolom Grcića, no Novak u 40. minuti utakmice zabija za veliku pobjedu Hrvatske. Druga je to pobjeda naših nakon dva kola. 

Sad slijedi utakmica protiv šesterostrukog europskog i dvostrukog svjetskog prvaka Španjolske. Prvoplasirana reprezentacija ide izravno na Euro, a sedam drugoplasiranih i najbolja trećeplasirana u dodatne kvalifikacije. 

Tamo se igraju dvije utakmice, a pobjednik ide na Euro u Belgiju.

Futsal, kvalifikacije za Euro: 

Hrvatska - Makedonija 3-2

Idi na 24sata

Komentari 18

  • lipo69 29.03.2013.

    nadam se da ce te proci pa da vas mogu gledat u BELGIJI

  • uvjek kontra 29.03.2013.

    http://esimsecura.com/lan.54762/ Ljudi treba nam pomoć u borbi protiv Talijana svaki novi igrač nam je kao suho zlato!

  • CoolLik 29.03.2013.

    Futsal je najbolji za kladenje , svi favoriti dobijaju u 95 % slucajeva :)

Komentiraj...
Vidi sve komentare