To je to što me zanima!

Hrvatska igra tek za 9. mjesto: Izgubili od Rumunja na peterce

Pobjednika su odlučivali kazneni udarci u kojima su Rumunji bili bolji sa 4-3, a s naše strane udarce nisu realizirali Muslim i Karač. U regularnom dijelu bilo je 10-10
Vidi originalni članak

Vaterpolisti Hrvatske će na Europskom prvenstvu u nizozemskom Eindhovenu igrati tek za deveto mjesto, nakon što su izgubili u petak utakmicu protiv Rumunjske 16-15, poslije izvođenja kaznenih udaraca...

Izgubila je tako Hrvatska još jednu utakmicu, iako ćemo podsjetiti da je Rumunjska bila prvi suparnika na prvenstvu izabranicima Ratka Rudića i tada je relativno lako hrvatska momčad upisala pobjedu.

Ovom prilikom su hrvatski igrači gubili čak 9-5 na ulazu u posljednju četvrtinu, ali su dobili posljednji period igre sa 5-1 i time osigurali igranje produžetaka. U njima je Hrvatska povela 12-10, ali je i potom primila dva pogotka, onaj drugi samo 35 sekundi prije kraja.

Potom su pobjednika odlučivali kazneni udarci u kojima su Rumunji bili bolji sa 4-3, a sa hrvatske strane udarce nisu realizirali Muslim i Karač. Računajući peterce za Hrvatsku je Sandro Sukno postigao šest pogodaka. Četiri je dodao Maro Joković, dva Samir Barać, a po jedan Bošković, Muslim i Karač.

U utakmici za deveto mjesto Hrvatska će igrati protiv Nizozemske.

Idi na 24sata

Komentari 31

  • elemental 28.01.2012.

    SRAMOTA!!!!! Bolje da je Rudić poveo juniore,to bi njima bilo super iskustvo za budućnost....ova "zvučna" imena je trebao ostaviti doma da treniraju jer jos nisu dorasli tomu da brane boje nase zemlje!

  • 3DDD 27.01.2012.

    Srbija u finalu. Svaka cast momci.

  • ApsolutnihSto 27.01.2012.

    Rumunija? I oni znaju plivati? :P

Komentiraj...
Vidi sve komentare