To je to što me zanima!

Hrvatska igra u Madridu: Caja Magica ima potrebne dozvole

Iako je ranije bilo najavljeno kako se utakmice prvog kruga Svjetskog rukometnog prvenstva neće igrati u Madridu, Caja Magica ipak je dobila sve potrebne dozvole
Vidi originalni članak

Inspekcija Međunarodnog rukometnog saveza (IHF) ipak je na kraju odobrila da se utakmice Svjetskog rukometnog prvenstva, koje će održati u Španjolskoj od 11. do 27. siječnja, igraju u madridskoj dvorani Caja Magica.

Španjolski rukometni savez (RFEBM) i Organizacijski odbor Svjetskog prvenstva ranije su obavijestili IHF kako dvoranu u Madridu moraju zatvoriti zbog sigurnosnih razloga, te kako ona neće moći ugostiti utakmice prvog kruga SP-a 2013. godine.

Naime, 1. studenog na Halloween partiju u dvorani je poginulo četvero tinejdžera, a Gradsko vijeće Madrida je odlučilo da Arena neće biti otvorena dok istraga ne bude završena.

IHF je na kraju ipak u suradnji s gradom Madridom uspio dogovoriti da se utakmice prvog kruga Svjetskog prvenstva igraju u Caja Magici.

Inače Caja Magica ima kapacitet 12.500 gledatelja, a u njoj se igra i ATP turnir. 

U prvom krugu Svjetskog prvenstva u toj će se dvorani igrati utakmice skupine D, u kojoj je smještena i Hrvatska.

Idi na 24sata

Komentari 5

  • milegangin 05.12.2012.

    Poštovani, Vaš komentar prekršio je pravilo broj 8 naših pravila komentiranja. Za ovaj prekršaj sankcija je lakša opomena. Trenutno imate 1 laku opomenu i 0 težih opomena u posljednjih tjedan dana. Ako sakupite tri, vaš korisnički račun bit će privremeno blokiran.

  • andrea1 04.12.2012.

    Ajme meni, pa i ovako me svako prvenstvo košta živaca, sad još trebam dodatno strahovati da se ne dogodi kakvo s*anje u toj dvorani....

  • Dečko0880 04.12.2012.

    Nas uvijek smjeste gdje je po život opasno :)

Komentiraj...
Vidi sve komentare