To je to što me zanima!

Hrvatska ipak nositelj: Ribery i Ibra prijete u dokvalifikacijama

Potencijalni protivnici su nam Francuska, Švedska, Rumunjska i Island. Francuska s Riberyjem te Švedska s Ibrahimovićem svakako su reprezentacije za izbjegavanje
Vidi originalni članak

Hrvatska reprezentacija je unatoč porazu na Hampden Parku od Škotske 2:0 izborila dodatne kvalifikacije. Iako je u posljednje četiri kvalifikacijske utakmice osvojila samo bod, Hrvatska će u dodatnim kvalifikacijama ipak imati status nositelja na ždrijebu koji će se 21. listopada održati u Zürichu.

Status nositelja osigurali su nam Englezi pobjedom protiv Poljske 2:0. Naime, da su Poljaci iznenadili na Wembleyu, Englezi bi bili drugi u grupi te bi 'kockaste' gurnuli prema ne-nositeljima.

Uz Hrvatsku nositelji u dodatnim kvalifikacijama bit će Grčka, Portugal i Ukrajina, što znači da s tim reprezentacijama ne možemo igrati 15. i 19. studenog.

Potencijalni protivnici su nam Francuska, Švedska, Rumunjska i Island. Francuska s Riberyjem te Švedska s Ibrahimovićem svakako su reprezentacije za izbjegavanje, dok se kao najbolji izbor čine Islanđani.

Najveći gubitnik nakon posljednjeg kola kvalifikacija su Danci koji su unatoč uvjerljivoj 6-0 pobjedi protiv Malte na kraju ispali najlošija drugoplasirana reprezentacija te neće u dodatne kvalifikacije.

Idi na 24sata

Komentari 104

  • ping-pong 16.10.2013.

    Lažov stari. Njega boli to što ga Mamić nikad nije pozvao za trenera Dinama, zato što stalno zove onu trojicu.

  • Sanga7 16.10.2013.

    Eto na kraju ispada da s kim god igrali isto nam se piše sve dobre repke u usponu ... Ali ostajem uvijek vijeran! Hrvatska!!! Ajmo poginut sada na terenu pa što bude!

  • stajl 16.10.2013.

    treba nam jedan inozemni izbornik, eto guus hiddink i marcello lippi su slobodni :D mozda bi s njima nesto postigli, treba bit netko tko ima jace ime od zdravka mamica, netko ko sam moze vuci konce u reprezentaciji...

Komentiraj...
Vidi sve komentare